Lupanje srca

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
OrokuSaki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 7:11 pm

Lupanje srca

Post od OrokuSaki »

Danas mi se desilo da je najednom pocelo srce da mi lupa snazno, kao da hoce da se probije napolje. Brzina lupanja je bila otprilike kao da trcim, ali jacina me je zabrinula, prosto se prosto videlo na telu, toliko je bilo intenzivno. Nisam pio nikakve tablete. Trajalo je otprilike 2 sata pa je proslo. E, sad, to mi se desava otprilike jednom u 6 meseci. Mislim da mi je to genetski, jer se desava jos par ljudi u familiji.
Napominjem da nisam uopste bio iznerviran, niti pod stresom. Ne pijem i ne pusim. Imam 28 godina. Sta mogu da ucinim u vezi toga? Sta mi je uopste? Cenim svaki savet. Hvala unapred.
Dr iz hobija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 10, 2009 3:51 pm

Re: Lupanje srca

Post od Dr iz hobija »

Joj ima toliko razloga zasto se to moze desavati a vama bi to bilo jako tesko utvrditi jer vam se desava 2 puta godisnje.
Mislim da vam nije potrebna kompletna kardioloska dijagnostika osim ultrazvuka srca.Tu se mozda moze naci uzrok tome a i da eliminisete srce kao povod i da se ne brinete,sto je najbitnije.
Sacekajte i misljenje drbdg-a,on ce imati vise ideja jer je on ipak pravi doktor :wink:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

svi imaju ponekada imaju takve epizode (pri stresu, itd..)
misty
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 5:28 pm

Post od misty »

to lupanje srca moze biti da je posledica nekog stresnog dogadjaja kojeg cesto ne budemo ni svesni
boeing
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 06, 2008 2:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od boeing »

Pozzz svima! Da li neko ima neki predlog gde u Bg uraditi (privatno) ultra zvuk srca? Tj gde je najpovoljnije? Ako ne zelite reklamu neka mi neko posalje pp..hvala vam..mada bi to verovatno mnogi voleli da znaju..
Odgovori