bol u predelu srca

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bol u predelu srca

Post od Noa »

Postovani, zamolila bih vas za savet...

naime,
imam 22godine. Pre 3 dana me je odjednom dok sam ucila pocelo boleti u predelu oko srca... dakle malo ispod dojke (dole-desno). Poprilicno jak tup bol... koji je trajao oko pola sata konstantno... a onda je bilo sa pauzama i dosta slabijeg intenziteta narednih 2-3 sata...

zatim, juce... ponovo cela prica ista... ucim i krece da boli u istom predelu oko 15minuta... i onda se sa prekidima nastavilo oko 2sata...

zakazala sam pregled kod doktora 05.10. ali do tada ima jos vremena... a ja se jako brinem i ne znam sta da radim kada krene da boli? smem li neke lekove da uzmem? Znate li mozda o cemu se radi?

receno mi je (preko telefona, dakle nista 100% tacno) da je to najverovatnije blazi oblik napada panike?!

molim vas za savet!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: bol u predelu srca

Post od drbgd »

sacekajte datum zakazanog pregleda!
nista nemojte uzimati
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am

Post od Noa »

velikooo hvala!
nermin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 2:02 am
Kontakt:

Post od nermin »

pa 99 posto ti je to psihicka napetost bol u grudi kad u hvati bez nekih tableta ne prolazi ne boj se nista samo se opusti i bez brige
Odgovori