tamaraft javi se-ja sam gotova!

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita

Odgovori
emili
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

tamaraft javi se-ja sam gotova!

Post od emili »

Izvinite na ovom naslovu ali nemam kome da se obratim sem tamaraft! :cry: Danas sam bila na vadjenje krvi posle 1,5 dana i jako sam se uplasila kad mi je cerka donela rezultate.Molim nekog adekvatnog a pogotovo moju tamaraft,ako je na forumu da mi odgovori.MOJU TAMARATAFT ZNACI DA JE UVEK TU DA MI ODGOVORI!Ja cu onako po seljecki,sve sto mi je povecano a ja neznam?WBC-11.8,GRN-8.2,GLU-6.3,CHOL-5.9,TGL-4.26.Sta se to desava sa mnom ovake rezultate nikad nisam imala,da li da odem da mi doktorica procita,i da se izdetre na mene!STA CU JADNA LI SAM JA? :oops: :oops: :oops:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: tamaraft javi se-ja sam gotova!

Post od tamaraft »

Povecana glukoza i holesterol i trigliceridi, javite se lekaru opshte prakse zbog daljih analiza i nutricionisti radi prepisivanja dijetetskog rezima ishrane.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori