Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
Izvinite na ovom naslovu ali nemam kome da se obratim sem tamaraft! Danas sam bila na vadjenje krvi posle 1,5 dana i jako sam se uplasila kad mi je cerka donela rezultate.Molim nekog adekvatnog a pogotovo moju tamaraft,ako je na forumu da mi odgovori.MOJU TAMARATAFT ZNACI DA JE UVEK TU DA MI ODGOVORI!Ja cu onako po seljecki,sve sto mi je povecano a ja neznam?WBC-11.8,GRN-8.2,GLU-6.3,CHOL-5.9,TGL-4.26.Sta se to desava sa mnom ovake rezultate nikad nisam imala,da li da odem da mi doktorica procita,i da se izdetre na mene!STA CU JADNA LI SAM JA?
Povecana glukoza i holesterol i trigliceridi, javite se lekaru opshte prakse zbog daljih analiza i nutricionisti radi prepisivanja dijetetskog rezima ishrane.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.