Molim za strucno misljenje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Jenny83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim za strucno misljenje

Post od Jenny83 »

Postovani,

Pre nekoliko dana (bio mi je treci dan menstuacije) promenila sam uloske koje do tad nikada nisam koristila - naturel sa kamilicom. Ulozak sam stavila uvece pre spavanja medjutim kada sam ustala ujutru osetila sam jak svrab. Istusirala sam se i nastavila sa koriscenjem tih ulozaka jos ceo jedan dan, dok sutradan nisam vise mogla izdrzati svrab (koje preslo u peckanje).

U apoteci sam kupila sebamed gel za negu intimnih delova, prestala sa upotrebom tih ulozaka, medjutim problem mi traje i dalje (dva dana vec ne koristim uloske koji su mi smetali). Menstuacija mi je prosla. Peckanje i svrab su mnooogo blazi nego ranije, ali i dalje ih osecam (i to samo na spoljnom delu ulaska u vaginu).

Da li je moguce da alergijska reakcija i dalje traje iako te uloske ne koristim vec 3-4 dana? Sta biste mi savetovali da pokusam da koristim dok mi se lekar ne vrati sa puta i ne odem kod njega na pregled? (privatni lekar kod kojeg idem nije tu, a drzavni ni jedan nece da me primi bez zakazivanja - navodno nisam hitan slucaj - a uz zakazivanje na red bih dosla tek za 2 nedelje).

Hvala unapred!
Odgovori