Dijagnoza

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bojan90t
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 12:00 am

Dijagnoza

Post od bojan90t »

Ne znam odakle da počnem...Pa otprilike, išlo bi ovako...Osjećao sam bol u stomaku i to isključivo samo ujutru i to prije nego što mokrim,nakon toga bol bi polagano nestao...To se ponavljalo skoro 2 mjeseca tako da sam otišao kod doktora!Obavili su prvo ultrazvuk abdomena i vidjeli su da je sve uredu sa mokraćnom bešikom, ali su vidjeli nekakve fleke na jetri i bubrezima( medjutim, doktor je rekao da su te fleke normalne do dvadeset i neke godine, i da je moguće da su se pojavile usljed čestih prehlada i upale krajnika)...Zatim su me testirali na hepatitis( nalaz je bio negativan)...Nalaz krvi i mokraće je bio sasvim uredu, sve u granicama normale, šta više- odličan...Moja doktorica me je onda poslala ( usljed nemogućnosti da mi odredi dijagnozu) na infektivni odjel! Tu sam opet imao pregled i doktor mi je napisao ponovo uputnicu ( sad u drugi grad da idem) da bi obavio opet neke testove u imunološkoj labaratoriji...I sad na toj uputnici piše da bolujem od Sy Mononucleoticum. pa me interesuje na šta to oni tačno sumnjaju??? Unapred zahvalan!
P.S. Izvinjavam se što sam postavio post u pogrešan odjel :-?
Odgovori