Tumor grla
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 9:20 pm
Tumor grla
Interesujeme problem za osobu ženskog pola starosti 23 g.koja ima tumor grla.Kakve su šanse liječenja pošto je skoro otkriven?Ali su rekli da je odavno i da se sad upalio.Dali je to famelijarno i kako se dobija?Kakve su šanse za liječenje.Hvala.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 6:58 pm
Re: Tumor grla
ne znam ni jedan lican primer, ali evo ti link pa pogledaj. Mozda ti neke stvari budu jasnije. http://www.astromagicraven.com/alternat ... k_grla.htmdragan_bih napisao:Interesujeme problem za osobu ženskog pola starosti 23 g.koja ima tumor grla.Kakve su šanse liječenja pošto je skoro otkriven?Ali su rekli da je odavno i da se sad upalio.Dali je to famelijarno i kako se dobija?Kakve su šanse za liječenje.Hvala.
Kakva je situacija sad?
Taj tumor se dobija najčešće zbog preterane konzumacije alkohola ili cigareta.
Moj savet je
da odmah prekine konzumiranje istih, ali odmah,
da potraži dobrog doktora,
da se pridržava strogo saveta lekara,
da se savetuje i sa više dobrih lekara,
da predje na zdrav način ishrane.
Samo se strogo pridržavati saveta lekara.
Puno sreće.
Moj savet je
da odmah prekine konzumiranje istih, ali odmah,
da potraži dobrog doktora,
da se pridržava strogo saveta lekara,
da se savetuje i sa više dobrih lekara,
da predje na zdrav način ishrane.
Samo se strogo pridržavati saveta lekara.
Puno sreće.
Rak grla je, prema najnovijim saznanjima (2007 - 2009) izazvan u najvecem broju slucajeva virusom i to najcesce HPV-om (human papilloma virus). Koga zanima mogu da postiram tonu do tonu ipo literature.
Vi, svakako slusajte lekare, a ono sto mozete da uradite i samostalno (ali uz pomoc dobrog nutricioniste), gledajte da osoba poradi sto vise na svom imunitetu (dakle, standardno, kao i protiv svakog virusa). Raspitajte se kod dobrog strucnjaka koji je imao iskustva u lecenju raka ishranom koje biljne supstance mogu najvise da pomognu u borbi protiv kancera grla. Ja bih, svakako pokusao da se informisem o tekucem stanju lecenja kancera grla ishranom u USA.
Vi, svakako slusajte lekare, a ono sto mozete da uradite i samostalno (ali uz pomoc dobrog nutricioniste), gledajte da osoba poradi sto vise na svom imunitetu (dakle, standardno, kao i protiv svakog virusa). Raspitajte se kod dobrog strucnjaka koji je imao iskustva u lecenju raka ishranom koje biljne supstance mogu najvise da pomognu u borbi protiv kancera grla. Ja bih, svakako pokusao da se informisem o tekucem stanju lecenja kancera grla ishranom u USA.