Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Drage moje.ja ovde nova pa bih malo da podelim moju muku sa vama.
Evo sad ce 9 mjeseci kako planiram trudnocu pa nista.Sad mi je 3 mjesec kako koristim klomifen i nadam se da ce ovaj mjesec biti.Dali neka od vas zna sta o tome.Neka mi neko da malo hrabrosti i mislenja .Puno pozdrava za sve trudilice i puno srece i +++++++++
Dobrodosla loresa! I ja pijem klomifen zbog slabe ovulacije tj.slabe funkcije zutog tela.I prolaktin mi je malo povisen pa pijem i po pola bromokriptina od ovog meseca.Ja sam prosle godine ostala u drugom stanju ali sam bebu izgubila odmah posle porodjaja pre osam meseci.Necu sad o tome.
Klomifen pijem od 3 do 7 dc a oko 11-12dc idem na folikulometriju.Pratim i bazalnu temperaturu zbog skracene lutealne faze.Da li je tebi doktor ustanovio problem sa ovulacijom i kakav?Da li je tm radio spermogram?Nadam se da ce + doci uskoro,samo smireno i polako ( ako mozes, ja na zalost nisam bas takva ).pozdrav
Meni su se bili zapusili jajovodi pa mi to otpusavao ,i dao mi klomifen zbog toga da bi mi ubrzali malo trudnocu.Danas sam bila na ultrazvuk pa mi je rekao da imam 3 folikula a ja se nesto uzbudih pa ga i ne pitah dali je to dobro ili ne.Ako neka od vas zna neka mi da barem jedan odgovor.A sto se tice spermograma isao je i analiza u redu.Samo treba da cekam.