herpes ili plikovi???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sanja1973
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 01, 2009 8:32 pm

herpes ili plikovi???

Post od sanja1973 »

Drage moje,
pojavljuje mi se svakog meseca u glutealnom predelu ili lakse da objasnim u delu gde se primaju injekcije prvo crvenilo,pa svrab i plikovi. Malog je precnika oko 1 cm i za 3 dana prodje. Kad ja pritisnem plikove izadje vodica,dezinfikujem ga i vise ne svrbi.Izlazi mi kad sam umorna i od nerviranja. Izlazi pred menstruaciju i u vremenu ovulacije.
Ja idem na VTO pa me interesuje ima li jos neko slican problem i kako ga se resiti ? Doktori kazu da nisu sigurni da li je herpes ili ne. Uvek mi na isto mesto izadje,neki put sa leve a neki put sa desne strane.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Re: herpes ili plikovi???

Post od isidora »

Herpes boli.

Meni izlazi povremeno na usni, i jako je bolan. Ima plikove, pune limfe, dugo traje, ostaje fleka koja traje jos duze, ali je pre svega bolan. Mada po opisu lici na herpes... :-?
Vanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 07, 2004 10:26 pm

Post od Vanna »

Ja bih rekla da jeste jer i ja imam na istom mestu i javlja se kad imunitet opadne ili kada sam pod stresom.
Radila sam test na HSV2 (tj. genitalni herpes) i potvrdio mi je da ga imam. :( Mogla bi i ti da uradis u bilo kojoj laboratoriji. Nije mi jasno kako ti lekari nisu dali do sada da to odradis.

Nemoj dirati rukama, ni slucajno jer ga tako mozes preneti na bilo koji deo tela. I ne mora uvek da boli. Uglavnom dosta svrbi.

Pozz
sanja1973
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 01, 2009 8:32 pm

Post od sanja1973 »

Vana,da li su tebi rekli da to sprecava ili smeta zacecu?
Vanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 07, 2004 10:26 pm

Post od Vanna »

Ne znam da li sprecava ali ja sam cist primer da nije smetalo. Nego je jedino opasno imati ga u trenutku porodjaja. Mada, meni je izaslo pre porodjaja par dana, pa sam isla na detaljnu kolposkopiju i odluceno je da se prirodno porodim. Sve je bilo ok. :lol:
Odgovori