Na uputstvu pise da je ok i za bebe, malu decu i trudnice. Naravno i meni je u prvom trenutku pobudio sumnju. Ono sto me je ipak ohrabrilo da ga kupim je sto pise da je dobar za bronhitis.
Apotekarka mi je naravno prvo prodala taj preparat pa mi je tek onda napomenula da postoji i sirup (sto ste vi naveli) ali kao da je sirup slabiji i daje sporije rezultate.
Uostalom nadam se da Ecomer ne moze da steti a ako ne bude efikasan moze ga moj dragi piti preventino. Ja kao Kronovac ne smem nista da pijem za podizanje imunog sistema pa zato i nisam neki znalac u ovoj oblasti.
Inace mislim da mi se dete (sem kad je bolesno pa mrljavi) sasvim solidno hrani. Uvek je na repertoaru voce i povrce (maline, paradajz i krastavac su aktuelni kao i spanac) jaja, dosta jogurta, sira.... Med ne voli i kako god sam pokusavala da ga zamaskiram ne prolazi.
Za Ecinaheju moram da proverim, ne znam zasto mi stoji u malom mozgu da nije dobra za malu decu, ali to je neproverena informacija.
jacanje imuniteta
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ako tako stoji u uputstvu, onda neka krene sa Ekomerom. Zapravo, sve je to individualno, nekom pomaze ovo, nekom ono... Ali generalno sam stekla utisak da ljudi pridaju veci znacaj svim tim preparatima, nego sto ga oni uistinu imaju. O cenama da i ne govorim... No, sugestija je cudo! Eto, i ja se vrtim u tom krugu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Slazem se da je sugestija cudo, ali ovog puta preparat ne koristim ja vec neko tako mali da to ne moze da shvati = racunace se samo pravi rezultati. Ne zaludjujem se ja cinjenicom da postoji carobni stapic za takve stvari, ali polazim od toga da ako moze bar malo da pomogne ok je. Pojacacu malo i vitaminsku ishranu pa cemo videti....mozda se napokon otarasimo tog dosadnog kaslja....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 11:25 pm
pored svega navedenog, probajte terapiju i sa cajevima, konkretno od nevena i kantariona. dobro je da za dorucak pojedete po jedno rovito jaje, redovno jedite salatu od cvekle i belog luka sa dodatkom lanenog semena i domaceg jabukovog sirceta. casa crnog vina dnevno je takodje preporucljiva kao i crna cokolada.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
[quote="akbar"]pored svega navedenog, probajte terapiju i sa cajevima, konkretno od nevena i kantariona. dobro je da za dorucak pojedete po jedno rovito jaje, redovno jedite salatu od cvekle i belog luka sa dodatkom lanenog semena i domaceg jabukovog sirceta. casa crnog vina dnevno je takodje preporucljiva kao i crna cokolada.[/quote]
Joj pa ne mogu sve ovo da dajem detetu od 2 godine.....
Joj pa ne mogu sve ovo da dajem detetu od 2 godine.....
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 09, 2009 12:20 pm
Re: jacanje imuniteta
Hej da li je nekuo cuo za Primed preparate! Bila sam na internet stranici www.medikamenti.com do kojeg sam dosla preko jednog teksta, kao linka. Pogledala sam sajt i videla da imaju preparate koji se koriste za lecenje i prevenciju mnogih bolesti tipa anemije osteoporoze, astme i bronhitisa. cak imaju i za holesterol glrlo, visok priticak urinarne infekcije i za jacanje imuniteta. Zvuci mi dobro jer sam procitala da su svi pravljeni na bazi meda i pceljinjih proizvoda i lekovitih biljaka. Sto znaci da bi trebalo da su potpuno prirodni.
Re:
Vrlo lepi saveti, jedino treba biti oprezan sa rovitim jajima, bar dok su vrucine (zbog salmonele).akbar napisao:pored svega navedenog, probajte terapiju i sa cajevima, konkretno od nevena i kantariona. dobro je da za dorucak pojedete po jedno rovito jaje, redovno jedite salatu od cvekle i belog luka sa dodatkom lanenog semena i domaceg jabukovog sirceta. casa crnog vina dnevno je takodje preporucljiva kao i crna cokolada.
poz,
danka