jacanje imuniteta
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
jacanje imuniteta
Imala sam probleme na grlicu materice, pa znam da moram da jacam imunitet i da je to jedini nacin borbe protiv HPV. S obzirom da postoje mnogi preparati na nasem trzistu, pitanje je kako ih kombinovati.
Trenutno koristim Ecomer 2x1, Oligogal 1x1, Beviplex 1x1, Vitamin C 500 mg, Echinaceu i Propolis kapi.
Trenutno koristim Ecomer 2x1, Oligogal 1x1, Beviplex 1x1, Vitamin C 500 mg, Echinaceu i Propolis kapi.
Cula sam za beta glucan, kao i za protectin, pervivo, folan, revitu, aloju, kombuhu itd.
Mislim da ne bi trebalo sve to koristiti zajedno jer predstavlja pravu energetsku bombu za organizam, vec naci neku sredinu. Upravo sam kupila esijev preparat immunilflor sa ehinaceom, macjom kandzom, cinkom, vit C i nekoliko sojeva probiotika, pa kad zavrsim sa sadasnjom terapijom da predjem na to.
Volela bih, ako ovde ima neki nutricionista, da me posavetuje sta i kako da radim, pozz
Mislim da ne bi trebalo sve to koristiti zajedno jer predstavlja pravu energetsku bombu za organizam, vec naci neku sredinu. Upravo sam kupila esijev preparat immunilflor sa ehinaceom, macjom kandzom, cinkom, vit C i nekoliko sojeva probiotika, pa kad zavrsim sa sadasnjom terapijom da predjem na to.
Volela bih, ako ovde ima neki nutricionista, da me posavetuje sta i kako da radim, pozz
Firma koja je najveci svetski proizvodjac ciste aloe vere ima sediste u Beogradu, ima na stotine svetskih certifikata izmedju ostalih i FDA., kao i kosher i islamski sertifikat, naravno i nas i na stotine posebnih nacionalnih
u svakoj drzavi gde postoji predstavnistvo.
Po nasem dugogodisnjem iskustvu, nema boljeg preparata potpuno prirodnog za jacanje imuniteta od aloe vere, ona je najkompletnija jer ima u sebi sve vitamine osim d, mnostvo minerala i sve esencijalne aminokiseline .... znaci puno toga sto se pojedinacno moze naci na trzistu, moze se kombinovati sa ehinaceom, omegom 3 , propolisom ... ali od ove kompanije, jer su ovo potpuno prirodni, neskodljivi proizvodi i ne mogu se
predozirati.
Redovno ih uzimati i ostati zdrav.
Po nasem dugogodisnjem iskustvu, nema boljeg preparata potpuno prirodnog za jacanje imuniteta od aloe vere, ona je najkompletnija jer ima u sebi sve vitamine osim d, mnostvo minerala i sve esencijalne aminokiseline .... znaci puno toga sto se pojedinacno moze naci na trzistu, moze se kombinovati sa ehinaceom, omegom 3 , propolisom ... ali od ove kompanije, jer su ovo potpuno prirodni, neskodljivi proizvodi i ne mogu se
predozirati.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Aloe vera je extrakt, znaci 30-ak procenata zive biljke i organizam malo toga apsorbuje ( svega nekih 5%). ja sam je koristio i nije mi pomogla! da nema slucajno GMP sertifikat?bibac napisao:Firma koja je najveci svetski proizvodjac ciste aloe vere ima sediste u Beogradu, ima na stotine svetskih certifikata izmedju ostalih i FDA., kao i kosher i islamski sertifikat, naravno i nas i na stotine posebnih nacionalnih
predozirati.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 11:13 am
- Kontakt:
Maticni mlec je provereni prirodni proizvod za jacanje imuniteta, to je pcelinji proizvod koji je bogat proteinima, amino kiselinama, vitaminima b-kompleksa i drugim, i sadrzi jos dosta korisnih sastojaka.
Maticni mlec se najcesce konzumira pomesan sa kristalisanim medom, ili kristalisanim medom i kombinacijama propolisa i polena.
Maticni mlec se najcesce konzumira pomesan sa kristalisanim medom, ili kristalisanim medom i kombinacijama propolisa i polena.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Vidim da gore pominjete Ecomer preparat za jacanje imunog sistema. Moja cerkica (2 godine) vuce vec treci mesec kasalj, a uskoro se spremamo na operaciju, pa nam to otezava tj. odlaze istu.
Probala sam sve moguce lekove,sirupe, cak smo dobili i antibiotike, ali nista kasalj ne prestaje, pa resih da odem u drugom pravcu i da probam sa preparatima za jacanje imunog sistema....
Kakva su vam iskustva sa ovim preparatom?
Probala sam sve moguce lekove,sirupe, cak smo dobili i antibiotike, ali nista kasalj ne prestaje, pa resih da odem u drugom pravcu i da probam sa preparatima za jacanje imunog sistema....
Kakva su vam iskustva sa ovim preparatom?
Dea, moram priznati da meni Ecomer nije mnogo pomogao i ne znam koliko je preporucljiv za decu! Inace, koristila sam razne preparate i mislim da je meni najvise prijala Ehinacea. Raspitaj se da li se sme davati deci; postoji i kao sirup, proizvodjac je Sinefarm, zove se bas sirup za jacanje imuniteta, prijatnog je ukusa i moze se naci u apotekama i prodavnicama zdrave hrane. Pored ehinacee, sadrzi jos nekoliko biljcica /bokvica, menta.../ i propolis. Mislim da to ne bi bilo lose, jer bokvica je dobra za kasalj. Ne znam da li joj dajes neke vitamine i kakav apetit ima, jer zapravo najbitnija je ishrana. Sto vise voca i povrca, mlecnih proizvoda, jogurt sa acidofilima, med, beli luk, hladno cedjeno maslinovo ulje, riba...
Ja trenutno koristim preparat Immune renewe koji sadrzi beta glukan, ali nisam bas zadovoljna, odnosno ne primecujem neku razliku... Moj problem je sto puno radim i svakodnevno sam izlozena stresu, nedovoljno spavam, a sve se to odrazava na imunitet. S druge strane, trudim se da zdravom ishranom, cajevima i vitaminskim suplementima to nadoknadim, ali ne ide... Zeljno iscekujem godisnji odmor, more, sunce, pesak...

Ja trenutno koristim preparat Immune renewe koji sadrzi beta glukan, ali nisam bas zadovoljna, odnosno ne primecujem neku razliku... Moj problem je sto puno radim i svakodnevno sam izlozena stresu, nedovoljno spavam, a sve se to odrazava na imunitet. S druge strane, trudim se da zdravom ishranom, cajevima i vitaminskim suplementima to nadoknadim, ali ne ide... Zeljno iscekujem godisnji odmor, more, sunce, pesak...