rizik uvek... rabdomiussarkom
rizik uvek... rabdomiussarkom
Kada prodje pet godina hematolog ce vam reci da je lecenje karcinoma zavrseno!obratite paznju u toku celog zivota moze da se vrati stalno i posle deset i vise godina ja sada zalim jedino sto tada nisam ukljucila detetu nesto za imunitet ili bilo sta! Sa grizom savesti zivimo godinu dana.Krvna slika i uz. su svo vreme bili dobri ,da bi u karlici niotkuda ali se pojavio, nije recidiv jer posle toliko god.medicinski nemoze da se vrati a rec o istom tumuru...Mplim sve koji su imali sansu da odu negde dalje da mi se jave.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:36 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
rizik uvek
Cao Sladjo znala sam da cu te naci ovde pre ove sam ti poslala jos jednu poruku ali sam pipnula sta netreba...a nije mi prvi put nazalost da gresim u zivotu. najvecu zivotnu gresku evo placam ali bice bolje! Sutra idemo na hemo i tako cekamo. cekamo taj odgovor a njega nema pa pokusavam i preko ovog foruma da vidim dali ima ko da je isao na preglede bar, valda ce se javiti neko...najvaznije mi je da je Neca dobro i mora biti dobro u inat bre svima koji nas odbace.Ja forsiram i dalje noni orginal popije litru za 4-5 dana.i verujem u njega puno. Da sam imala pameti pre i da sam manje verovala nalazima a okrenula se malo i na alternativnu mozda nebi doslo do ovoga...nikad se nezna...zatruju te maksimalno protiv svega, ti to znas najbolje i onda kad nemogu dalje e sada probaj sve.Ma samo se stvarno treba zainatiti i krenuti.Ako si na fejsu potrazi me .ljubim vas/poz...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:36 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: rizik uvek... rabdomiussarkom
i svaki dan posecujem f.b. i gledam slike... i lakiju je strasno tesko palo za necu nisam htela da mu kazem jedno vece me nasao dok sam gledala vase slike...a sumnjao je i pre na par dana ,a inace on za tebe kaze znas mama ona lepa mama iz desetke...a verovo je puno u oporavak necin...zao mimje i znaj da cu zaliti dok sam ziva puno udaraca sam imala u zivotu ,teskih veoma teskih al sada smo na naj tezem putu i molim boga da pokaze pravac kuda ici,..budi jaka jel ti si bila i ostaces majka tako krhka a jaka...najjaca...ljubim vas!