Dureks lubrikanti

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Dureks lubrikanti

Post od unka »

Tema nedostatak želje me je podstakla da otvorim ovu. Posle porođaja i ja i muž nemamo nikakav aktivan život. Kod oboje je u pitanju nedostatak želje i konstantan umor. Svaki dan putujemo 80 km i beba se budi još uvek noću. Htela sam da isprobam lubrikante ali ne znam jer imaju efekta da li ipak treba biti odmorniji da bi se javila želja?
Slika
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Re: Dureks lubrikanti

Post od *ivana* »

Ja sam ih koristila, ok je onaj crveni, roze, kakav li vec, a zeleni nemoj nikako uzimati, kazu da jako pece. Ako imas problem sa vlazenjem, pomoci ce. Kod mene to ponekad moze biti problem, uprkos zelji...
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Hvala još samo da isprobam i da vidim kakav je :D !
Slika
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Lubrikanti ne pojacavaju libido, oni su prosta zamena za vaginalnu tecnost koja se luci kada je zena seksualno uzbudjena. Eventualno aplikacija malo lubrikanta sa nanom na klitoris moze da rezultira njegovim drazenjem, ali nema potrebe kupovati lubrikant samo zbog toga kada ima toliko nacina da se stimulise klitoris.
Odgovori