Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
evo ja sam pogledala sad...zanimljiva emisija, a koja je poenta? slicna emisija je bila i na rts1 skoro...tema je preopsirna...prosto treba da se pomirimo sa tim da kontrolu kod lekara opste prakse treba da zakazemo i pre propisivanja antibiotske terapije(iako ne znamo da li ce nam lekar propisati), da bi kontinuirano uzimali antibiotike(svi znamo koliko je kontinuitet bitan zbog odrzavanja terapijske doze)...
usput da kazem da sam uradila test koliko sam predisponirana za dijabet II..rezultat je 0-25 nema potrebe za brigom
Sad sam stigla da pogledam emisiju, svaka cast za zastupanje interesa nas dijabeticara, odlicno prezentovani problemi ( u odnosu na kratko vreme u emisiji), hoce li se neko zamisliti od nadleznih .
Upravo vidjoh ovu temu. Da, i meni se tema ucinila presiroka - od hepatitisa, preko dijabetesa, od diskriminacije preko troskova do zakazivanja lijekova i spavacica u bolnicama. Presiroka tema cak i za sistem u dobrom stanju, a kamoli za trenutnu situaciju u Srbiji. Elem, u svakom slucaju je bolje da se prica no da se suti.