Situacija

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Miroslawww
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 10:40 pm

Situacija

Post od Miroslawww »

sad sam se vratio od zubarke,
dala mi je anesteziju za gornju dvojku i jedinicu i skinula privremene krunice kako bi uzela otisak za nove trajne, e sad, ne znam da li kod brusenja ili od uboda od anestezije, krvarenje desni nije moglo da prestane pa skoro 60 minuta...doktorka se bas zacudila i preporucila mi da odem i uradim analizu krvne slike, da vide da mozda nije tu problem... meni su desni trenutno malo tamnije boje oko tih privremenih krunica 1.i 2., pretpostavljam od anestezije, ja se samo plasim paradentoze, da li to moze da ima veze sa tako sporim zaustavljanjem krvarenja ???

neka iskustva ??
Miroslawww
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 10:40 pm

Re: Situacija

Post od Miroslawww »

i da, jos par pitanja, koje sredstvo je najbolje za ispiranje usta, i recimo koje vitamine bi trebo da uzimam, upotreba konca ?? i paradontax paste, koliko sve to moze da pomogne za desni ???
Dr.Jekyll
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 20, 2009 3:02 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Situacija

Post od Dr.Jekyll »

Na prvo pitanje ti ne mogu reci nista novo....sto ti vec tvoj stomatolog nije rekao...
A sto se tice tecnosti za ispiranje usta mogu da kazem da postoje zaista mnoge. Ali ja sam sasvim zadovoljan rezultatima koje pruza OZOSEPT rastvor(postoji i gel i sprej). Nije skup i ima ga u svakoj apoteci. Uputstvo za upotrebu ide uz njega.
Odgovori