ginekologija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
stasa25
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ginekologija

Post od stasa25 »

zanima me da li postoji mogućnost da zbog upale grlića materice, kondiloma i treće grupe sekreta papa test bude treća grupa a da se lečenjem gore navedenog i papa test vrati na drugu grupu?
balkanika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 06, 2004 2:00 am

Post od balkanika »

Da ti malo pomognem jer sam i ja imala slican problem, jedino sto nisam sigurna jeste gde se nalaze tvoji kondilomi?
Inace moze da bude treca grupa a da je samo upala u pitanju, ja sam imala IIIA stim sto sam imala i ektopiju i upalu a i kondilome, ne znam da li su tebi konstatovali neku promenu na grlicu obicno takvu grupu prati i neka promena. Kod mene se na kraju ispostavilo da je veoma jaka ne lecena upala odnosno hronicna upala, mada takav rezultat III nije bas za igru s toga uradi onako kako su ti predlozili a najbolje, bar kako su meni predlozili, je da uradis biopsiju i vidis o cemu se to zapravo radi.
stasa25
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od stasa25 »

Hvala na podršci, puno mi znači. Inače mi je doktor rekao da ovih dana ponovimo sve analize pa ako opet papa bude treća grupa onda će mi raditi biopsiju. Hvala još jednom!!!
Odgovori