Kontraindikacije na "Postinor2"

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Anna1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 11:50 am

Kontraindikacije na "Postinor2"

Post od Anna1 »

Pazljivo sam procitala uputstvo za "Postinor2" i popila tabletice na vreme,ali posle nekoliko dana krenulo je vaginalno krvarenje.
Ciklus se zavrsio neposredno pre uzimanja tabletica.
Krvarenje prate povremene stomacne tegobe,njihov intezitet varira.
Tome kako se osecam ne bih da pridajem znacaj jer mislim da sama sebi izazivam reakcije strahom.
Zamolila bih sve devojke koje imaju slicna iskustva da mi odgovore,naravno,savet lekara bi mi najvise pomogao.
Imam 24 god. i nikada ranije nisam uzimala nista slicno.
Na kraju,jedan pregled ce pokazati o cemu se radi,ali ne mogu vise da podnesem nedoumice,zato i trazim pomoc.
Fej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 5:53 pm

Post od Fej »

Ja sam njihovim korsicenjem, koje se sme desiti samo jednom u sest meseci, dakle ne preteruj, imala sitno krvarenje i kasnjenje menstruacije od oko 15 dana. Plasila sam se da sam uprkos tabletama ostala trudna, i panicila verovatno gore nego ti. Na kraju je sve bilo u redu, jedino je bitno da ih popijes u sto kracem vremenskom intervalu, radi veceg dejstva, optimalno 12h nakon odnosa, ako zelis da budes sigurna.
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Studenica »

Ako si tablete popila kako treba(jedna neposredno posle odnosa,druga za 12 sati) sve je ok,krvarenje se javlja u slucaju da je doslo do zaceca,tj. to krvarenje sto se desilo posle par dana je znak da je tableta odradila svoje,i maltene izazvala "pobacaj".
Anna1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 11:50 am

Post od Anna1 »

Hvala vam na odgovorima, u medjuvremenu sam bila na pregledu,kazu da je sve Ok. Prvi put sam uzela te tabletice i vec posle sat vremena se pokajala,tako da je razloga za paniku bilo mnogo...
Odgovori