Stolica i Oligovit

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Valdez
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2008 1:29 pm

Stolica i Oligovit

Post od Valdez »

Imam iritabilni kolon i hronicni gastritis( potvrdjeno kolonoskopijom Dr Perisic i gastroskopijom) ipre nedelju dana sam poceo na svoju ruku da pijem Oligovit 20 drazeje i primetio sam da dnevno imam par manjih stolica koje su obojene crnom bojom. Da li je to mozd aod tih vitamina i minerala???
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Prestani pa vidi, ako budu normalne onda je od njega. Moze prebojenost da bude od gvozdja ili boja...ako ne prestane obratite se lekaru, ako prestane slobodno nastavite sa Oligovitom
Valdez
Stalni član
Stalni  član

Post od Valdez »

Danas mi je stolica bila normalne boje...ynaci da je od oligovita!!
Korisnikov avatar
Ikar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 12:00 pm

Re: Stolica i Oligovit

Post od Ikar »

Ja imam UK i Oligovit mi nikada nije prijao, mislim da je razređivao stolicu. Ako su ti multivitamini potrebni, moja ti je preporuka Daily formula od Universal Nutrion
- Volja i akcija, to je jedini život -
Jovan Dučić
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

oligovit je veoma los lek! verovatno najgori izbor kada su suplementi u pitanju, i to po svim tackama...
Valdez
Stalni član
Stalni  član

Post od Valdez »

A zasto su najgori????? Znam da je najbolje vitamine uzimati iz svezeg voca i povrca ali koji su onda dobri vitamini, mislim kao drazeje, kapsule itd.
Odgovori