bol :(
bol :(
Zdravo,treba mi mala pomoc. Vec 3 dana imam veliki bol na dodir dela ispod nosa,tj iznad prednjih zuba,sam taj deo boli samo na dodir,dok svi zubi ispod tog dela bole(mada ne bas jako) non stop...sta da radim? gledao sam i nista nije niti iskocilo niti oteklo :S
Re: bol :(
nije mi bila napera da postavim ovo 3x,ali sad ne mogu da izbrisem..sorrynikola987 napisao:Zdravo,treba mi mala pomoc. Vec 3 dana imam veliki bol na dodir dela ispod nosa,tj iznad prednjih zuba,sam taj deo boli samo na dodir,dok svi zubi ispod tog dela bole(mada ne bas jako) non stop...sta da radim? gledao sam i nista nije niti iskocilo niti oteklo :S

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Nikola, treba da odes na pregled da se vidi odakle potice bol i da se preduzmu odgovarajuce mere u cilju eliminacije istog. Ovako ti niko od nas ne moze reci u cemu je tacno problem. Pozdrav
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
-
- Aktivan član
Nikola, treba da odes na pregled kako bi se utvrdilo poreklo bole i kako bi se preduzele odgovarajuce mere za eliminaciju istog. Ovako ti niko ne moze reci sta tacno treba da radis. Pozdrav
Dr Milan Ivanovic
-
- Aktivan član
Nikola, treba da odes na pregled kako bi se utvrdilo poreklo bola i kako bi se preduzele mere za eliminaciju istog. Ovako ti niko od nas ne moze reci sta se tacno desava. Pozdrav
Dr Milan Ivanovic