ARTROZA DESNOG KUKA

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
djuran
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 10:01 pm

ARTROZA DESNOG KUKA

Post od djuran »

Proslo je vise od mesec dana od mog zadnjeg posta,u medjuvremenu sam iz Austrije dobio kapsule pod nazivom ATROSAN.Nakon nekoliko dana uzimanja 3 puta po 1 pojavili mi se bolovi udrugim zglobovima .Da li to moze biti posledica uzimanja tih kapsula.Interesuje me pozitivni efekat kapsula ATROSAN i NO DOL preparata(kapsule,krema itd).
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: ARTROZA DESNOG KUKA

Post od Veljko Jovanovic »

Da je u pitanju lek, u propratnom uputstvu bi bili napisani moguci propratni efekti. Posto ovi preparati, koje spominjete, ne spadaju u lekove vec u dodatke ishrani, proizvodjac nije obavezan da napise u uputstvu sve onako detaljno kao sto mora kada se radi o leku.
Sto se tice pozitivnih efekata sredstava za obnavljanje ostecenih zglobova, i menje vrlo interesuju jer do sada u literaturi nisam nasao da ih neko spominje (ako se zanemare tekstovi proizvodjaca i tzv. sponzorisana ispitivanja).
Odgovori