ARTROZA DESNOG KUKA
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
ARTROZA DESNOG KUKA
Proslo je vise od mesec dana od mog zadnjeg posta,u medjuvremenu sam iz Austrije dobio kapsule pod nazivom ATROSAN.Nakon nekoliko dana uzimanja 3 puta po 1 pojavili mi se bolovi udrugim zglobovima .Da li to moze biti posledica uzimanja tih kapsula.Interesuje me pozitivni efekat kapsula ATROSAN i NO DOL preparata(kapsule,krema itd).
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: ARTROZA DESNOG KUKA
Da je u pitanju lek, u propratnom uputstvu bi bili napisani moguci propratni efekti. Posto ovi preparati, koje spominjete, ne spadaju u lekove vec u dodatke ishrani, proizvodjac nije obavezan da napise u uputstvu sve onako detaljno kao sto mora kada se radi o leku.
Sto se tice pozitivnih efekata sredstava za obnavljanje ostecenih zglobova, i menje vrlo interesuju jer do sada u literaturi nisam nasao da ih neko spominje (ako se zanemare tekstovi proizvodjaca i tzv. sponzorisana ispitivanja).
Sto se tice pozitivnih efekata sredstava za obnavljanje ostecenih zglobova, i menje vrlo interesuju jer do sada u literaturi nisam nasao da ih neko spominje (ako se zanemare tekstovi proizvodjaca i tzv. sponzorisana ispitivanja).