MOLIM VAS ZA POMOC
MOLIM VAS ZA POMOC
E OVAKO IMAM PROBLEM OD PRIJE GODINU DANAIMAM PROBLEMA SA ANALNIM OTVOROM,ZNACI POCELO JE DA ME SVRBI MALO PA POSLIJE SVE VISE I VISE,SADA PONEKAD IMAM PROBLEM DA ME U DUBINI DEBELOG CRIJEVA NEKADA BOLI.POSLIJE VELIKE NUZDE UVIJEK (KORISTIM NEVENOVU KREMU) AKO NE NAMAZEM KREMOM IMAM OSIJECAJ DA SE OKO ANUSA TO NEZNAM KAKO DA OBJASNIM SASUŠI PA AKO DUZE HODAM TO JE PATNJA SVRBI ME ,BOLI,ZULJA.ISLASAM DOK.(ABDOMENALNOM) ZNACI OBICNI PREGLED PRSTOM KAZE DA NEMA HEMOROIDA ALI MI JE DAO NEKE CEPICE KOJI MI NISTA NE POMAZU ZNACI OK JE SAMO AKO JE NAMAZNO NEVENOVOM KREMOM
Re: MOLIM VAS ZA POMOC
nevenova krema a i ti cepisi ti samo stete.imas te probleme zbog nezdravog zivota.trujes se hranom,picem i ostalim stvarima.na 4shared ima veliki izbor free knjiga potrzi i na torrentima.trazi npr knjige o lecenju raka jer oni koji su to izlecili malo vise znaju o zdravlju od ljudi koji su ti preporucili da se "lecis" tim cepicima.odlican lek za to je kantarionovo ulje,samo ga namazes sto cesce u toku dana a jos bolji lek je da to mazes sopstvenom mokracom.urinoterapija se primenju uspesno za lecenje najtezih bolesti
Covece aj' oladi sa tim budalastinama i ne zamlacuj ljude secernim vodicama...video si kako je prosao smoproklavani dr. Rosso...ima ih dosta koji bi morali isto da prodju: ranzi bioenrgeticari, gatare, magovi i svi mahom is SSSR...najobicnija banda koja zaradjuje na muci drugih ljudi...ne kazme da ti imas koristi ali ovo tvoje se ne raziluje mnogo od ostalih stupidnosti koje haraju globalnom etarskom mrezom...
matijaBG napisao:nevenova krema a i ti cepisi ti samo stete.imas te probleme zbog nezdravog zivota.trujes se hranom,picem i ostalim stvarima.na 4shared ima veliki izbor free knjiga potrzi i na torrentima.trazi npr knjige o lecenju raka jer oni koji su to izlecili malo vise znaju o zdravlju od ljudi koji su ti preporucili da se "lecis" tim cepicima.odlican lek za to je kantarionovo ulje,samo ga namazes sto cesce u toku dana a jos bolji lek je da to mazes sopstvenom mokracom.urinoterapija se primenju uspesno za lecenje najtezih bolesti
a sta ti znas o rosu?jedini covek koji je javno pricao protiv hemoterapije i sta zaista rade-truju ljude.zato je tako i zavrsio.a te tvoje gatare i magove imas na svakom kanalu,u svakom casopisu osim ako nisi nikada cuo za horoskop?!banda najveca su upravo ljudi kao ti cija zaglupljenost je tolika da nikada u zivotu nisu iskoristili mozak vec samo slepo slusaju sta im cika doktor kaze.MACHINE napisao:Covece aj' oladi sa tim budalastinama i ne zamlacuj ljude secernim vodicama...video si kako je prosao smoproklavani dr. Rosso...ima ih dosta koji bi morali isto da prodju: ranzi bioenrgeticari, gatare, magovi i svi mahom is SSSR...najobicnija banda koja zaradjuje na muci drugih ljudi...ne kazme da ti imas koristi ali ovo tvoje se ne raziluje mnogo od ostalih stupidnosti koje haraju globalnom etarskom mrezom...
matijaBG napisao:nevenova krema a i ti cepisi ti samo stete.imas te probleme zbog nezdravog zivota.trujes se hranom,picem i ostalim stvarima.na 4shared ima veliki izbor free knjiga potrzi i na torrentima.trazi npr knjige o lecenju raka jer oni koji su to izlecili malo vise znaju o zdravlju od ljudi koji su ti preporucili da se "lecis" tim cepicima.odlican lek za to je kantarionovo ulje,samo ga namazes sto cesce u toku dana a jos bolji lek je da to mazes sopstvenom mokracom.urinoterapija se primenju uspesno za lecenje najtezih bolesti
Pre nego sto krenes nasumicno da lupetas kako ja slusam lekare bez ukljucivanja sivih celija, predlazem ti da izdvojis malo vremena na moje postove i procitas sta sam ranije pisao. Shvatices da sam ja ovde najveci kriticar lekara...i to ostar i beskrupulozan. Ali sa argumentima, potkrepljenim cinjenicama i zdravorazumskom logikom. Ovo o cemu ti, i jos poneki, "govorite" izlazi iz okvira naucno kritickog stava a ulazi u domen naucne fantastike i primitivnog verovanja. Ja se bavim NAUKOM a ne FILOZOFIJOM i VEROM (CRKVOM). Koristiti mokracu, kao otpadni metabolitcki produkt, nije nista novo a komo li ne epohalno. Spravice poput * REKLAMA *, REN/Serb, "dr".Roso, Tesline purpurne ploce, raznih magneta, Najdanovih krugova, vode svete Petke, bioenergije belih magova i ostale voodoo gluposti su ipak gori izbor od klasicne/priznate medicine i tradicionalne medicine. Ko jednom u to upadne tesko izlazi iz zacaranih Rasomonovskih kombinacija svakojakih nebuloza. Lekari su takvi kavki su, medicina je takva kakva je - skoro nicemu ne sluzi, ali ovo sto ti i tebi slicni proklamuju je dno dna i mnogo gora opcija.
matijaBG napisao:a sta ti znas o rosu?jedini covek koji je javno pricao protiv hemoterapije i sta zaista rade-truju ljude.zato je tako i zavrsio.a te tvoje gatare i magove imas na svakom kanalu,u svakom casopisu osim ako nisi nikada cuo za horoskop?!banda najveca su upravo ljudi kao ti cija zaglupljenost je tolika da nikada u zivotu nisu iskoristili mozak vec samo slepo slusaju sta im cika doktor kaze.MACHINE napisao:Covece aj' oladi sa tim budalastinama i ne zamlacuj ljude secernim vodicama...video si kako je prosao smoproklavani dr. Rosso...ima ih dosta koji bi morali isto da prodju: ranzi bioenrgeticari, gatare, magovi i svi mahom is SSSR...najobicnija banda koja zaradjuje na muci drugih ljudi...ne kazme da ti imas koristi ali ovo tvoje se ne raziluje mnogo od ostalih stupidnosti koje haraju globalnom etarskom mrezom...
[/quote]matijaBG napisao:nevenova krema a i ti cepisi ti samo stete.imas te probleme zbog nezdravog zivota.trujes se hranom,picem i ostalim stvarima.na 4shared ima veliki izbor free knjiga potrzi i na torrentima.trazi npr knjige o lecenju raka jer oni koji su to izlecili malo vise znaju o zdravlju od ljudi koji su ti preporucili da se "lecis" tim cepicima.odlican lek za to je kantarionovo ulje,samo ga namazes sto cesce u toku dana a jos bolji lek je da to mazes sopstvenom mokracom.urinoterapija se primenju uspesno za lecenje najtezih bolesti
a sta ti znas o rosu?jedini covek koji je javno pricao protiv hemoterapije i sta zaista rade-truju ljude.zato je tako i zavrsio.a te tvoje gatare i magove imas na svakom kanalu,u svakom casopisu osim ako nisi nikada cuo za horoskop?!banda najveca su upravo ljudi kao ti cija zaglupljenost je tolika da nikada u zivotu nisu iskoristili mozak vec samo slepo slusaju sta im cika doktor kaze.[/quote][/quote]
da si procitao i jednu knjigu o urinoterapiji nebi lupetao svasta a ako neko zastupa vudu,magiju i sl. to si onda ti i slicni tebi jer jedini nacin npr.da se neko ko oboli od raka izleci unistavanjem imunog sistema hemoterapijom je magija.medicina ne leci,samo prikriva simptome a na uzroke ne deluje.ja ne govorim o magiji,religiji govorim o prirodi,o urinoterapiji o kojoj ti npr nista ne znas niti ces saznati jer su ti neuroni svi vec zauzeti tako da nisi ni u stanju da razmisljas vec ponavljas ko papagaj sta su te naucili.mokraca nije otpad i prvo sebe malo obrazuj pa onda se javi