Prirodni antibiotici-srebrna voda i sl?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
penguinina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 02, 2009 2:08 pm

Prirodni antibiotici-srebrna voda i sl?

Post od penguinina »

Molim vas za još neke odgovore, nadovezano na prethodnu temu o bakteriji Pseudomonas, interesuje me vase mišljenje ili iskustva:

1. da li upotreba srebrne vode (koloidni rastvor srebra) može pomoći pacijentu koji ima infekciju sa tom bakterijom, ukoliko se koristi kao sto je preporuceno-oralno, ili je njeno dejstvo ipak samo neznatno?

2. Postoji li još neki prirodni antibiotik koji se može koristiti uz terapiju sa klasicnim aktibioticima koje pacijent dobija, u cilju postizanja sigurnijih i dugorocnijih-stabilnijih rezultata u lecenju toga?

3. I još nešto, da li je preporucljivo prilikom terapije jačim antibioticima svakodnevno unositi kapsule probiotika oralno radi održavanja crevne flore, ili je u tu svrhu sasvim dovoljno piti probiotske jogurte?

Takođe procitala sam u uputstvu za antibiotik Tienam da on ubija čak i te probioticke bakterije tipa - Bifidobacterium spp., Lactobacillus spp. i sl., pa me interesuje da li uopste onda ima velike koristi od koriscenja probiotika-dodataka u tom slučaju?
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Re: Prirodni antibiotici-srebrna voda i sl?

Post od Biljaa »

Poslala sam ti privatnu poruku
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Srebrna voda? CIsta reklama na kojoj se dobro zaradjuje.
Probiotik,sto da ne,narocito ako inace imate "slabu" crevnu floru.
A neki drugi prirodni antibiotik...ja bih probala propolis,svakako nece stetiti.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Zatvaram temu jer ste jednu vec postavili,slobodno sta god vas interesuje napisite tamo.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Zaključana tema