Povreda na glaviću

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
26041967
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 11:21 pm

Povreda na glaviću

Post od 26041967 »

Posle odnosa sa suprugom sam primetio veliki plavi podliv na vrhu glavića ,otprilike veličine oko 1cm.Posle dva tri dana taj podliv (palvuša) je prošao . Pošto me je nešto peklo uzmem jadda pogledam u čemu je problem . Imao sam šta da vidim ogrebotina koja ide paralelno pored izlaza uretera u dužini od jedno 10 mm i dubine oko 1mm . Sada me to peče kada uriniram čini mi se da zarasta . Kako je do ove povrede moglo doći ? Da li je jednostavno došlo usled sexa do pucanja ili je možda tu nešto drugo?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moglo je doci usled grubljeg seksa, manje vlaznosti partnerke...verovatno imate kraci frenulum pa je moguce da je doslo do pucanja ili je samo pukao neki krvni sud i napravio podliv...
ako postoji problem sa frenulumom, treba ga resiti, ako ne, probajte da koristite neki lubrikant, mozda je problem u tome...ako povreda ne prodje brzo, javite se lekaru...
26041967
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 11:21 pm

Post od 26041967 »

Lubrikant ? Povreda prolazi , prilikom tog odnosa sam i primetioda je supruga bila malo više stegnuta .
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

to je sredstvo za podmazivanje...lakse ce da klizi, manja mogucnost povredjivanja i penisa i vagine, i lagodniji osecaj...
Odgovori