Za trudnice-prevencija strija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Slazem se da je MUSTELA odlican izbor u trudnoci za prevenciju strija.Mada moram da se kazem da se za vreme koriscenja ove kreme NE TREBA ICI U SOLARIJUM.Razlog tome je da mustela sadrzi AHA-vocne kiseline to je zapravo glikolna kiselina.Inace kada se one koriste treba treba maksimalno izbegavati izlaganje UVA iUVB zracima.
Inace sam po zanimanju farmaceut uskoro specijalizant kozmetologije.
Inace sam po zanimanju farmaceut uskoro specijalizant kozmetologije.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 23, 2009 2:25 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
apoteka sb je preseljena!!! da li neko zna gde???
Apoteka koja pravi polumasnu emulziju je promenila adresu,na staroj adresi kazu da ne znaju novu,ako neko zna gde su sada molim da napise adresu ili broj telefona,ili da mi je posalje preko poruke,unapred hvala.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 10:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U trudnoci sam koristila izuzetno Bademovo ulje sa BDIH sertifikatom.Potpuno na biljnoj nazi.Sertifikat je dokaz za to.Nemam ni jednu striju.Sad sam opet trudna i ne menjam ga.
Ulje Badema za negu koze :
Dejstvo: Hladno presovano, nerafinisano ulje na bazi badema pomoću svojih esencijalnih masnih kiselina stabilizuje funkciju barijere kože i prijem vlažnosti i štiti kožu od isušivanja.
Oblast primene: Idealno ulje za sve tipove kože. Posebno za osetljivu, nežnu kožu i za negu beba.
Način primene: Redovno nanositi u tankom sloju i blago umasirati. Kao osnovno ulje za masažu i ulje za negu kože. Bergland ulje na bazi badema može se kombinovati veoma dobro sa eteričnim i biljnim uljima. Na primer mešavinom sa Bergland orijentalnim uljem dobija se romantično ulje za masažu koje uzbuđuje.
Karakteristike Kvaliteta:
-BDIH sertifikat
-Bez vestackih ulja kao sto je Silikon ulje
-Bez proizvoda nafte kao sto je Parafin
-Bez Konzervansa
-Bez sirovina zivotinjskog porekla
-Bez vestackih Parfema
Sastav:INCI:PRUNUS DULCIS , TOCOPHEROL .
Proizvodi:Bergland-Pharma GmbH & Co.KG --Nemacka
Pakovanje:125ml
Ako te interesuje gde ga mozes naci poslacu ti podatke.

Ulje Badema za negu koze :
Dejstvo: Hladno presovano, nerafinisano ulje na bazi badema pomoću svojih esencijalnih masnih kiselina stabilizuje funkciju barijere kože i prijem vlažnosti i štiti kožu od isušivanja.
Oblast primene: Idealno ulje za sve tipove kože. Posebno za osetljivu, nežnu kožu i za negu beba.
Način primene: Redovno nanositi u tankom sloju i blago umasirati. Kao osnovno ulje za masažu i ulje za negu kože. Bergland ulje na bazi badema može se kombinovati veoma dobro sa eteričnim i biljnim uljima. Na primer mešavinom sa Bergland orijentalnim uljem dobija se romantično ulje za masažu koje uzbuđuje.
Karakteristike Kvaliteta:
-BDIH sertifikat
-Bez vestackih ulja kao sto je Silikon ulje
-Bez proizvoda nafte kao sto je Parafin
-Bez Konzervansa
-Bez sirovina zivotinjskog porekla
-Bez vestackih Parfema
Sastav:INCI:PRUNUS DULCIS , TOCOPHEROL .
Proizvodi:Bergland-Pharma GmbH & Co.KG --Nemacka
Pakovanje:125ml
Ako te interesuje gde ga mozes naci poslacu ti podatke.
Voljeni nikad ne umiru.