Imam 14 godina. Prvu menstruaciju sam dobila 21. juna 2008 godine. Od tada sam redovno imala menstruaciju sve do 27. oktobra kada sam dobila jak odliv. Jake bolove i odliv sam imala 7 dana, nakon cega je menstruacija prestala i od tada nemam ni kap menstruacije. Interesuje me sta je izazvalo taj prestanak i da li je to u redu.
03. avgust 2009
Menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ti si bas mlada...
Ja sam prvu menstruaciju dobila sa 12 i po godina, i do 17 (kada sam izgubila nevinost) sam imala 2x godisnje, eventualno 3x, ako zakacim januar i decembar... Ali ako brines, mozda nije lose da odes do ginekologa, ili porazgovaras sa majkom, te stvari su nasledne. Bar je meni ginekolog to rekao...
Ja sam prvu menstruaciju dobila sa 12 i po godina, i do 17 (kada sam izgubila nevinost) sam imala 2x godisnje, eventualno 3x, ako zakacim januar i decembar... Ali ako brines, mozda nije lose da odes do ginekologa, ili porazgovaras sa majkom, te stvari su nasledne. Bar je meni ginekolog to rekao...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jaoj ljudi molim vas za neki savet ja vise ne znam sta da radim a i nadam se da cete razumeti moju situaciju
Imam 15 god ali sa cu 16 - menstruacija mi redovno kasni ali to u glavnom od po nedelju dana,desilo se cak par puta i 10 i tad sam bila jako zabrinuta ali ipak sam hvala bogu dobila.Imam odnose sa deckom vec 4 meseca - od aprila pa do danas.Medjutim nikad mi nije ovoliko kasnila...prosli put mi se ciklus zavrsio oko 18-tog i od tad-racunajuci i ovaj 18-ti nisam idalje dobila
(( a danas je 6
(( Ne zelim da uradim test trudnoce jer je moja drugarica to uradila 3 puta i jednom joj je ispao pozitivan,a zatim negativan pa pozitivan ponovo,pa je otisla ginekologu da bi joj ovaj rekao da nije trudna.Uglavnom koristimo kondom i nijednom nam nije pukao(proveravali smo 5 puta)a kad bi smo bez ,redovno-cak i previse je pazio.Ne smem da trazim od mame da idem ginekologu posto ona cak ne zna da nisam nevina!!!A ovako bi jos vise posumnjala...A imam simptome kao da cu dobiti-naduvam se naglo,imam nagli odliv sekreta,boli me stomak,tu i tamo glava ponekad...I zelim da pitam da li ima veze to sto imam probleme sa besikom,sto imam esherihiju i to sto se uzasno nerviram oko kasnjenja utice na menstruaciju?:(((((( molim vas neka mi neko odgovori
((( Nadam se da cu uskoro dobiti
(((