:(

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Akkki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2009 11:37 am

:(

Post od Akkki »

Jaoj ljudi molim vas za neki savet ja vise ne znam sta da radim a i nadam se da cete razumeti moju situaciju :( Imam 15 god ali sa cu 16 - menstruacija mi redovno kasni ali to u glavnom od po nedelju dana,desilo se cak par puta i 10 i tad sam bila jako zabrinuta ali ipak sam hvala bogu dobila.Imam odnose sa deckom vec 4 meseca - od aprila pa do danas.Medjutim nikad mi nije ovoliko kasnila...prosli put mi se ciklus zavrsio oko 18-tog i od tad-racunajuci i ovaj 18-ti nisam idalje dobila :((( a danas je 6 :((( Ne zelim da uradim test trudnoce jer je moja drugarica to uradila 3 puta i jednom joj je ispao pozitivan,a zatim negativan pa pozitivan ponovo,pa je otisla ginekologu da bi joj ovaj rekao da nije trudna.Uglavnom koristimo kondom i nijednom nam nije pukao(proveravali smo 5 puta)a kad bi smo bez ,redovno-cak i previse je pazio.Ne smem da trazim od mame da idem ginekologu posto ona cak ne zna da nisam nevina!!!A ovako bi jos vise posumnjala...A imam simptome kao da cu dobiti-naduvam se naglo,imam nagli odliv sekreta,boli me stomak,tu i tamo glava ponekad...I zelim da pitam da li ima veze to sto imam probleme sa besikom,sto imam esherihiju i to sto se uzasno nerviram oko kasnjenja utice na menstruaciju?:(((((( molim vas neka mi neko odgovori :(((( Nadam se da cu uskoro dobiti :((((
Odgovori