oprostite sto otvaram novu temu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
downey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 12:06 am

oprostite sto otvaram novu temu

Post od downey »

lijep pozdrav svima...

nalazim se u vrlo losoj situaciji..

imam 18. godina i pila sam kontracepcijske pilule yasmin. mengu sam dobila negdje 13. ili 14.07. i nisam vise pila dalje pilule jer nisam imala razloga (prekid..) i u subotu (jucer) mi se dogodilo to da sam spavala s deckom bez zastite, nije bilo svrsavanja i kratko je trajalo.
znam da sam neodgovorna i da nisam razmisljala, al mene sad zanima dal ima sanse da sam trudna... jer znam da muski luce sekret u kojem moze biti spermija..
znam i ono da se moze pilulama postici day after efekt, samo neznam u roku kolko od spolnog odnosa bi se to trebalo popiti i koja kolicina.

jako se bojim, molim vas za pomoc...

(mislila sam da je ovaj forum od velike pomoci svima, a meni nitko nije htio odgovorit, a sati su u pitanju :( )
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Studenica »

Niste napisali dali su redovne menstruacije,i na koliko ih dobijate u proseku.
U koliko ne zelite trudnocu za svaki slucaj popijte Postinor,sve ce vam biti manje stetno od trudnoce,sledeci put pamet u glavu
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Studenica »

inace ima dve tablete, popiju se roku od 24 sata,(najbolje je ako se prva popije neposredno posle odnosa,a druga posle 12 sati) ali ako ne mozete tako onda u roju od 48 sati treba popite obe u razmaku od 12-16 sati
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Da,bas pamet u glavu.Verujem da znas sta se sve moze preneti odnosom bez zastite :-? Javi da li je sve u redu.
Odgovori