vadjenje zuba sa otokom

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
minasrki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 02, 2009 2:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

vadjenje zuba sa otokom

Post od minasrki »

caoo, ja sam nova :D ..elem, imam pitanje: u cetvrtak sam vadila zub, sesticu dole, ali vadjen mi je pod otokom, u klinici "Mazestik", i dr. mi je rekao da bi trebao sad taj otok da se sam drenira, posto mi je prethodno izvadjen zub.. ALI, mene i dalje sve to boli, i ne znam sta da radim.. :( a, bila sam i u petak u 'Mazestiku", ali su mi dali da pijem "amoksicilin" antibiotik, ali mene i dalje bolucka, nekad manje nekad vise... molim vas, pomozite me..nekim savetom :( HitnOO Hvala unapred
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

Re: vadjenje zuba sa otokom

Post od studentbgd »

minasrki napisao:caoo, ja sam nova :D ..elem, imam pitanje: u cetvrtak sam vadila zub, sesticu dole, ali vadjen mi je pod otokom, u klinici "Mazestik", i dr. mi je rekao da bi trebao sad taj otok da se sam drenira, posto mi je prethodno izvadjen zub.. ALI, mene i dalje sve to boli, i ne znam sta da radim.. :( a, bila sam i u petak u 'Mazestiku", ali su mi dali da pijem "amoksicilin" antibiotik, ali mene i dalje bolucka, nekad manje nekad vise... molim vas, pomozite me..nekim savetom :( HitnOO Hvala unapred
Treba da se snimi da se iskljuci da je nesto zaostalo. Pa zatim ako je to potrebno tj. ako nema koaguluma da se dobro iskiretira i stavi alvozil ili ako koaguluma vec ima da se stavi zavoj cink oksida. U glavnom pristupi su razni ima ih mali milion. Alvozil, jodoform strajfna, zavoj cink oksida.
Odgovori