Kozmetika u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Kozmetika u trudnoci

Post od chokoladica »

Pozdrav svima,

postoji velika mogucnost da sam trudna / 4 nedelje/ , ali imam problematicnu kozu lica. Trenutno koristim sebamed proizvode za lice, penu, kremu i tonik.Pa me zanima da li to moze nastetiti bebi...
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Studenica »

Proveri uputstvo mora da pise ako su stetne u trudnoci,ne znam koji je sastav tih preparata,mada mislim da nebi trebalo da bude problem koristiti kremu ili losion za ciscenje lica.
A i ukoliko si trudna primetices da ce ti mozda problemi sa kozom sami nestati,u "drugom stanju" se mnoge stvari menjaju pa i to,nestaju akne,prestaju migrene,cak i neke hronicne bolesti prestaju da se javljaju... pozz
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Bas SEBA-MED ne bi trebalo da smeta. U novom broju casopisa Trudnoca delili su na poklon sapun seba-med za trudnice. Tako da... :)
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član

Post od Studenica »

Joj pa da,sad sam se setio,oni su super imaju cak i liniju bas namenjenu bebama(osetljiva koza,pa kreme sa Zn za ojede itd),nebi trebalo da imas probleme sa tim.
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

Probala sam na netu da nadjem sastojke pa da kopiram, nigde ne pise da steti u trudnoci, samo da je dermatoloski testiran. Znam samo da pena sadrzi sastojak Montaline C40, to ne znam sta je i pantenol koji nije stetan.
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član

Post od Studenica »

Montaline C40 ima funkciju anti-bakterika u tom losionu,nista posebno
Odgovori