poremecen ciklus

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
nejasno
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2009 9:24 pm

poremecen ciklus

Post od nejasno »

poremecen ciklus
nejasno
Novi član
Novi član

pitanje

Post od nejasno »

imam 29 god. vec 2 godine imam problem sa neredovnim menstrualnim ciklusom. idem na redovne kontrole, svi nalazi su u redu (papa, brisevi, analiza krvi, urin, hormoni...).
jedini razlog koji su "nasli" je - poremecen ciklus nakon stresa... pa se od tada jos nije ustalio.

dobijam na 24-29 dana, s tim sto mi se desava da izmedju dva ciklusa imam krvarenje po nekoliko dana samo nakon mokrenja i malo prljanje vesa (kao pocetak ciklusa). krvarenje je vodeno ili cista krv.

da li postoji jos neki pregled koji bih mogla da uradim ili neki nacin na koji bih mogla da regulisem ciklus? da li je u redu da ovako dugo bude "poremecen"? :oops:

hvala... ukoliko neko ima neki savet, slicno iskustvo... idt.
nejasno
Novi član
Novi član

pitanje

Post od nejasno »

imam 29 god. vec 2 godine imam problem sa neredovnim menstrualnim ciklusom. idem na redovne kontrole, svi nalazi su u redu (papa, brisevi, analiza krvi, urin, hormoni...).
jedini razlog koji su "nasli" je - poremecen ciklus nakon stresa... pa se od tada jos nije ustalio.

dobijam na 24-29 dana, s tim sto mi se desava da izmedju dva ciklusa imam krvarenje po nekoliko dana samo nakon mokrenja i malo prljanje vesa (kao pocetak ciklusa). krvarenje je vodeno ili cista krv.

da li postoji jos neki pregled koji bih mogla da uradim ili neki nacin na koji bih mogla da regulisem ciklus? da li je u redu da ovako dugo bude "poremecen"? :oops:

hvala... ukoliko neko ima neki savet, slicno iskustvo... idt.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Vama treba dobag endokrinolog. Svakako nije u redu da vam ciklus bude takav..ako je i od stresa uopste poremecen, ne treba ga ostaviti takvog..endokrinolog ce vam uraditi analize, mozda cete dobiti i neku terapiju, da vam pomogne, tj vasem organizmu da uspostavi izgubljenju ravnotezu...
Odgovori