Prije sedam dana moja mama je operisala srcane zaliske. Uradjena joj je rekonstrukcija zalistaka, i prilicno lijepo se oporavlja, izuzev sto se zalila na otezano disanje.
Doktori su to pripisivali njenoj "razmazenosti" sto i nije neistina, jeste malodusna, ali juce su je poveli na snimanje pluca i utvrdili da ima sukrvice tj, tecnosti u oba plucna krila...odmah su je punktirali i izvukli 1,2 l sukrvice iz lijevog plucnog krila, a kazu da u desnom ima malo ali to nijesu punktirali, nego ce, kao, to samo da se izgubi... inace, doktori kazu da je to OCEKIVANO poslije ove operacije...
Samo me zanima da li je stvarno tako, da li je to nesto uobicajeno i kao redovno post-operativno stanje...trebala je danas da izadje iz bolnice, ali kazu da ce tek sjutra da je otpuste...malo brinem, jer meni se cini da to nije bas uobicajeno?
Procitala sma mnogo tema koje se odnose na vodu u plucima i nijesu mi ohrabrujuce, pa molim nekoga da mi kaze da li je to isto stanje, ili je ovo ipak normalno nakon ovakve operacije na otvorenom srcu?
Komplikacije nakon operacije, ili...?!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 1:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Komplikacije nakon operacije, ili...?!
Sve sto dodje ja sam mu naredan...