Postovani,
Imam 30 godina i vec par godina pije Jeanine pilule i nikada mi se nije desilo da zaboravim. Pilule inace pijem oko devet uvece ali sinoc se po prvi put desilo da sam zaboravila...medjutim posto zbog posla ustajem vec u 5 ujutr, cim sam se propudila ja sam uzela da popijem zaboravljenu pilulu (znaci manje od 12 sati). Problem je tek onda nasta jer sam onako pospana malo pomesala dane i mislil ada je danas cetvrtak a ne sreda i tako pomislila da sam ja i sinoc i preksinoc (utorak i sreda) zaboravila pilule i odmah obe popila. Tek kada sam popila shvatila sam da je danas sreda i da sam ja popila i pilulu koju bi trebalo tek veceras da popijem. Interesuje me sta sad treba da radim? Inace sa ovom kutijom bi trebalo da zavrsim u utorak tj. u pitanju je treca nedelja pijenja. Da li da veceras popijem pilulu od cetvrtka i tako redom i onda sa kutijom zavrsim dan ranije, pa napravim pauzu i onda narednu kutiju umesto kao do sad sredom pocnem cetvrtkom ili bi trebalo nesto drugo da preduzmem. Inace, odnose sam imala tokom vikenda i zbog odsutnosti svog partenra sigurno ih necu imati do narednog petka tj. 31.07. Veoma mi je bitno da budem zasticena od trudnoce pa sam Vam s toga i navela ovaj poslednju podatak.
Unapred veliko hvala na odgovoru.
greskom popijene dve pilule
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik