Osip - Pomagajte

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jecapereca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 2:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Osip - Pomagajte

Post od jecapereca »

Imam stalnog partnera i pre 2 meseca sam prvi put osetila svrab, ojacan kompaktan sekret bez mirisa, iritaciju usmina i neprijatnost pri dodiru.
Moj partner je neposredno pre toga imao osip ali ne i iritaciju.
Osip partnerov je bio u obliku crvenih tacaka ali nista od neprijatnosti nije osetio. Ja sam stavljala canasten 3 dana dok je on u to vreme samo koristio Niveu (?).
Nakon terpapije iritacije su nestale ali i vratile tacno nakon mesec dana. Ovog puta su bile mnogo izrazenije ukljucujuci i anus. Ovog puta smo oboje koristili canasten,on kremu a ja vaginalete, medjutim nakon nedelju dana posle 2 ili 3 odnosa sam osetila ponovo iritaciju koja se pojacala pri pocetku menstruacije. Samo da dodam - mokracu, ne znam da li je od neke vaznosti ali mokraca je izrazito zute boje.
S obzirom da zivim u Italiji planiramo da kroz 2 nedelje odemo za Srbiju kod mog ginekola ali do tada Vas najlepse molim da mi date neki savet ili ukazete na neki od simptoma vama poznatih.
Odgovori