Jel mi moze neko dati savet kako na prirodan nacin pomoci lecenju cisticnih jajnika. Cula sam da ako se vodi racun oko ishrane, fizicke aktivnosti itd da to moze znatno uticati na poboljsanje situacije?
Isto ako znate neki prirodan lek, caj il slicno
cista na jajnicima
Pozdrav
Nisi navela o kakvoj cisti se radi i koliko dugo je imas,kolika je.Nisam lekar ali vec dugi niz godina imam problem sa edometriozom.To je isto cista koja nije vodene,i izaziva pvremeno poremecaje hormona.Dugo godina nije rasla,ali je naglo pocela da raste.Pokusala sam i injkcjama,lekovim,prirodnim preparatima,ali nista nije pomoglo.Samo operacija.A ako je vodena,pokusaj da stavljas obloe od sircetai soli.To ces da uradis tako sto ces so da pokvasis sircetom i to ugrejes na sporetu i izrucis na lanenu krpu to stavi na stomak i odozgo neku drugu tkaninu.Isto je dobro natapati tampone kantarionovim uljem i to stavljati svako vece 40 dana.Nisam sigurna da ce to pomoci za cistu ali cisti.A ovo prvo pomaze garantovano kod upala jajnika.Pokusaj nista ne kosta.Ali redovno je kontrolisi kod lekara.