sterilitet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maja_bee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 7:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

sterilitet

Post od maja_bee »

Zdravo
Mi smo mlada bracna dvojka iz Skoplje.
Naslo smo na itnernetu za Slobodana Tesic iz Beograda.
Procitali smo o njegovim lecenjem steriliteta sa bilkama.
Molim vas dali neko zna vise o tome i kakvi su njegovi rezultati.
Hvala unapred
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm

Post od bankabre »

Dokle ste vi stigli sa zvanicnim lecenjem steriliteta? kakvi su vam nalazi? koliko dugo se lecite?
maja_bee
Novi član
Novi član

tesic

Post od maja_bee »

bankabre napisao:Dokle ste vi stigli sa zvanicnim lecenjem steriliteta? kakvi su vam nalazi? koliko dugo se lecite?
pokusavamo vec dve godine za bebu.
imala sam prvo jedan doktor ali ona je vise napravila stete neko sto jenesto uradila. dala mi je klomifen a nije proverila moje hormone prvo.
smenila sam doktor i problem je bio malo veci prolactin.pila sam bromergon i sad su hormone ok. napravila sam hsg i jedan kanalmi je zapusen. ali dobro je da su mi oba jajnika super i dobro reagujem na klomifen.
moja ovulacija je malo kasnije nego normalno.
moj suprug ima oligospermija.
ima sanse da imamo bebu normalan put ali treba vremena za to.
ja imam 35 a moj suprug je 40 godine.
planiramo inseminaciju u jesen.
nasla sam na internetu za tesica on je iz beograda, i sto pise ako je i 50% vistine dobro je.
zato me interesuje dali je neko cuo za njega i da nije neki sarlatan zato sto su skupe to njegove cajevi.
maja_bee
Novi član
Novi član

tesic

Post od maja_bee »

bankabre napisao:Dokle ste vi stigli sa zvanicnim lecenjem steriliteta? kakvi su vam nalazi? koliko dugo se lecite?
pokusavamo vec dve godine za bebu.
imala sam prvo jedan doktor ali ona je vise napravila stete neko sto jenesto uradila. dala mi je klomifen a nije proverila moje hormone prvo.
smenila sam doktor i problem je bio malo veci prolactin.pila sam bromergon i sad su hormone ok. napravila sam hsg i jedan kanalmi je zapusen. ali dobro je da su mi oba jajnika super i dobro reagujem na klomifen.
moja ovulacija je malo kasnije nego normalno.
moj suprug ima oligospermija.
ima sanse da imamo bebu normalan put ali treba vremena za to.
ja imam 35 a moj suprug je 40 godine.
planiramo inseminaciju u jesen.
nasla sam na internetu za tesica on je iz beograda, i sto pise ako je i 50% vistine dobro je.
zato me interesuje dali je neko cuo za njega i da nije neki sarlatan zato sto su skupe to njegove cajevi.
ivancica_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 14, 2009 11:29 pm

Post od ivancica_ »

Majo od moje koleginice snaja i sin su uzimali njegovu terapiju i nista im nije pomoglo. Posto suprug i ja imamo isto problema oko trudnoce cekala sam da vidim hoce li njoj pomoci pa i mi da uzmemo, ali nista. Ipak su doktori doktori ne treba ih potcenjivati kao i njihovo znanje samo treba naci pravog.
binasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 1:01 am

Post od binasa »

Majo draga,ja se sa tim borim vec 10 god. i nista,bila sam po operacijama jajnika poila sam sve to,ma sta vise nisam pila,radila produvavanje kanala dva puta i nista.Jednom mi je slucajno moja sestra rekla da kupim uvin caj i da ga pijem jednu casu pred spavanje i veruj da sam prvi mesec posla toga ostala trudna ali na moju zalost imala sam spontani.
A ti lepo muza za ruku i umesto sto dajes pare na doktore i travare idita na vecere,more i uzivajte sto vise mozete ali opusteno da ne razmisljas o tome,ako je to moguce,jer ja prva to nemogu.
Sad sam sigurna da mogu imati dece i to me vise bas toliko i ne uzbudjuje a i prepustila sam sve BOGU,jer je sve u njegovim rukama.
Pozdrav i nemoj da te ja nesto obeshrabrim.
Uzivaj u zivotu Majo
Odgovori