molim pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
caca81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 7:09 pm

molim pomoc

Post od caca81 »

imam par pitanja i zamolila bih ako neko nesto zna da mi odgovori
ja sam 81 god.pokusavam da zatrudnim od septembra08 imam ceste upale jajnika i pojacan sekret ali ne u poslednjih godinu dana nisam imala spontani ni abortus menstruacija mi je redovna.zanima me dali moze da se zatrudni pod upalom?trenutno nemam dokumenta jer sam se preselila u beograd i radim na dokumentima.
dali lekari odma rade preglede i kako to ide? i kod kojeg lekara u bg bi mogla da odem? hvala vam u napred
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

imas pp :) pozz
vilenica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 2:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

caoooo

Post od vilenica »

i ja sam 4 godine unazad imala iste probleme i ciste...takodje pokusavam da zatrudnim ali mi nikako ne ide sada mi kasni nekih par dana i u zeznutoj sam situaciji jer ne znam da li sam trudna imam neke simptome nesvesticu mucninu ali opet ne verujem danas mi se pojavio braonkasti sekret zbog cega sam izgubila svaku nadu da sam trudna.... :( ali mislim da pod jakom upalom ne mozes da ostanes trudna....cccmmmok[/b]
.....
vilenica
Novi član
Novi član

Post od vilenica »

najbolje ti je da ides u narodni front oni su za mene najbolji.....lepo uput i kreni po meni najjaci su u Srbiji...pozzzzzzzzz
.....
tade
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 3:17 pm

Post od tade »

Mnoge trudnice cak prva tri meseca imaju braon iscedak,zato kupi test ili jos bolje uradi betu u labaratoriji i znaces da li si trudna i koliko je dobro usadjen embrion na osnovu vrednosti bete za datu gestacijsku nedelju.U svakom slucaju obavezno poseti ginekologa bez obzira da li si ili nisi trudna.
vilenica
Novi član
Novi član

hvala

Post od vilenica »

hvala ti...ali ja sam do sada uradila vec tri testa koja su pokazala negativan rezultat...da li je moguce da u toku trudnoce imas osecaj kao da ces svakog casa dobiti???unapred hvala
.....
tade
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 3:17 pm

Post od tade »

Moguce je ali s obzirom da su testovi negativni verovatno nisi trudna,ako hoces 100% da budes sigurna ,daj krv da bi uradila betu,tada nema nagadjanja
caca81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 7:09 pm

Post od caca81 »

ja sam pre godinu dana imala problem sa krvarenjem islo mi je mimo menstruacije uradila sam dosta testova, papa, briseve, uz,nesto na polne bolesti ali se nesecam kako se zove i hormone sve je bilo u najboljem redu nikada nisam imala ciste.tad sam pila kontracepciju 5 meseci i sve se vratilo u normalu.
pre 4 godine sam se zabavljala 3 god sa momkom sa kojim se nisam pazila nikako i nisam ostala u drugom stanju stoga se bojim da nije mozda nesto drugo u pitanju. ovih dana idem da vadim licnu kartu pa zdravstvenu i onda cu naravno kod lekara.
gosa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 6:23 pm

Post od gosa »

.meni treba pomoc...dewojka mi nije dobila menstruaciju,otkad smo imali seksualni odnos...proslo je vec 24.dana i jos nije dobila...jako sam nerwozan,pomozi te mi...,a ona kaze da nista ne oseca,nije joj lose itd... unapred hvala
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

A sto si nervozan, poruci vatromet!
ivancica_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 14, 2009 11:29 pm

Post od ivancica_ »

Ja isto mislim da pod jakom upalom se tesko ostaje u drugom stanju. I ja mislim da je narodni front najbolja bolnica pa bi bilo dobro kada sredis dokumenta da odes tamo na pregled i izlozis problem.
Odgovori