Pomoc u vezi operacije nosa
Pomoc u vezi operacije nosa
ovako.. bio sam na vma na pregledu kod dr. Ljubicica, utvrdjeno je da imam devijaciju nosne pregrade i predlozeno mi je da mi urade operaciju, medjutim ja zelim da uradim i estetsku, tj da mi oblikuju hrskavicu na vrhu nosa. Problem je u tome sto sam ja iz Valjeva i tamo se vodim, a zivim u Beogradu. Bio sam i u Valjevu na pregledu i isto su predlozili operaciju ali tamo je problem sto imaju samo jednog estetskog hirurga koji radi sve, a ne samo nos, pa mi to ne uliva bas poverenje, sobzirom na to da je ovo ipak oblikovanje nosa, ja sam najvise za to da me operisu na VMA. Iz Valjeva ne mogu da mi daju uput za vma jer to moraju da opravdaju kod osiguranja. Da li neko zna da li bi nekako kao student mogao da se operisem da ne placam, na VMA ili negde u bg i na koji nacin da dobijem uput.??? Hvala
Pa, na VMA, ako nisi vojni osiguranik, operacija se placa, i to 'debelo', ja nemam devijaciju, a rinoplastika bi me kostala oko 140.000 dinara. Na Klinici za opekotine i plasticnu hirurgiju Klinickog centra, takvu operaciju jos ne rade! naime, mogu da te operisu, ali, opet, privatno, jer ministar im nije odobri dodatni rad posle regularnog radnog vremena.
Pa, na VMA, ako nisi vojni osiguranik, operacija se placa, i to 'debelo', ja nemam devijaciju, a rinoplastika bi me kostala oko 140.000 dinara. Na Klinici za opekotine i plasticnu hirurgiju Klinickog centra, takvu operaciju jos ne rade! naime, mogu da te operisu, ali, opet, privatno, jer ministar im nije odobrio dodatni rad posle regularnog radnog vremena, tko da je i cena slicna.
Re: Pomoc u vezi operacije nosa
grubi napisao:ovako.. bio sam na vma na pregledu kod dr. Ljubicica, utvrdjeno je da imam devijaciju nosne pregrade i predlozeno mi je da mi urade operaciju, medjutim ja zelim da uradim i estetsku, tj da mi oblikuju hrskavicu na vrhu nosa. Problem je u tome sto sam ja iz Valjeva i tamo se vodim, a zivim u Beogradu. Bio sam i u Valjevu na pregledu i isto su predlozili operaciju ali tamo je problem sto imaju samo jednog estetskog hirurga koji radi sve, a ne samo nos, pa mi to ne uliva bas poverenje, sobzirom na to da je ovo ipak oblikovanje nosa, ja sam najvise za to da me operisu na VMA. Iz Valjeva ne mogu da mi daju uput za vma jer to moraju da opravdaju kod osiguranja. Da li neko zna da li bi nekako kao student mogao da se operisem da ne placam, na VMA ili negde u bg i na koji nacin da dobijem uput.??? Hvala
Operacija nosa na VMA -ORL odeljenje devijacija i estetski deo je 40.000,00 dinara. Provereni i najbolji je dr. Bijelic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 3:02 pm
meni sad nista nije jasno,gde se placa 40 000, a gde 140 000? na kom odeljenju? nemam devijaciju nosa,operisala bih ga iz estetskih razloga,malo mi je 'spicast'
gledala sam druge teme i iskreno,malo me je strah da idem na privatnu kliniku, ipak, zna se sta je VMA...pa bih volela da mi malo pomognete i uputite,vidim da ovde svi hvale dr Bjelica

Ma najbolje ti je da sama odes ili zoves i da se raspitas. Ili da se raspitas preko nekog ko je radio operaciju, a mi svi pricamo u prazno.
Ja sam se rapitala, pricala sa doktorom i kad sam cula kako- sta, posledice i dr. ja sam odustala.
Ne bih se usudila na tako nesto, a i nemam neki veliki problem sa nosom. 

Ja sam se rapitala, pricala sa doktorom i kad sam cula kako- sta, posledice i dr. ja sam odustala.

-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 16, 2009 6:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoc u vezi operacije nosa
da li neko mozhe da mi pojasni: drug je operisao devijaciju nosa, pa su ga lekari pre operacije pitali da li zheli i neku neprawilnost da izmeni, jer je taada estetska operacija nosa jeftinija...grubi napisao:ovako.. bio sam na vma na pregledu kod dr. Ljubicica, utvrdjeno je da imam devijaciju nosne pregrade i predlozeno mi je da mi urade operaciju, medjutim ja zelim da uradim i estetsku, tj da mi oblikuju hrskavicu na vrhu nosa. Problem je u tome sto sam ja iz Valjeva i tamo se vodim, a zivim u Beogradu. Bio sam i u Valjevu na pregledu i isto su predlozili operaciju ali tamo je problem sto imaju samo jednog estetskog hirurga koji radi sve, a ne samo nos, pa mi to ne uliva bas poverenje, sobzirom na to da je ovo ipak oblikovanje nosa, ja sam najvise za to da me operisu na VMA. Iz Valjeva ne mogu da mi daju uput za vma jer to moraju da opravdaju kod osiguranja. Da li neko zna da li bi nekako kao student mogao da se operisem da ne placam, na VMA ili negde u bg i na koji nacin da dobijem uput.??? Hvala
Koliko je jeftinija??i da li je to stwarno tako???
"Volim Ljude, ali Ne ZnAm shta cu s njima.. "