Pomoc u vezi operacije nosa

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
grubi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 02, 2009 4:54 pm

Pomoc u vezi operacije nosa

Post od grubi »

ovako.. bio sam na vma na pregledu kod dr. Ljubicica, utvrdjeno je da imam devijaciju nosne pregrade i predlozeno mi je da mi urade operaciju, medjutim ja zelim da uradim i estetsku, tj da mi oblikuju hrskavicu na vrhu nosa. Problem je u tome sto sam ja iz Valjeva i tamo se vodim, a zivim u Beogradu. Bio sam i u Valjevu na pregledu i isto su predlozili operaciju ali tamo je problem sto imaju samo jednog estetskog hirurga koji radi sve, a ne samo nos, pa mi to ne uliva bas poverenje, sobzirom na to da je ovo ipak oblikovanje nosa, ja sam najvise za to da me operisu na VMA. Iz Valjeva ne mogu da mi daju uput za vma jer to moraju da opravdaju kod osiguranja. Da li neko zna da li bi nekako kao student mogao da se operisem da ne placam, na VMA ili negde u bg i na koji nacin da dobijem uput.??? Hvala
nnata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 5:55 pm

Post od nnata »

Pa, na VMA, ako nisi vojni osiguranik, operacija se placa, i to 'debelo', ja nemam devijaciju, a rinoplastika bi me kostala oko 140.000 dinara. Na Klinici za opekotine i plasticnu hirurgiju Klinickog centra, takvu operaciju jos ne rade! naime, mogu da te operisu, ali, opet, privatno, jer ministar im nije odobri dodatni rad posle regularnog radnog vremena.
nnata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 5:55 pm

Post od nnata »

Pa, na VMA, ako nisi vojni osiguranik, operacija se placa, i to 'debelo', ja nemam devijaciju, a rinoplastika bi me kostala oko 140.000 dinara. Na Klinici za opekotine i plasticnu hirurgiju Klinickog centra, takvu operaciju jos ne rade! naime, mogu da te operisu, ali, opet, privatno, jer ministar im nije odobrio dodatni rad posle regularnog radnog vremena, tko da je i cena slicna.
Mira29
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 19, 2009 9:30 am

Re: Pomoc u vezi operacije nosa

Post od Mira29 »

grubi napisao:ovako.. bio sam na vma na pregledu kod dr. Ljubicica, utvrdjeno je da imam devijaciju nosne pregrade i predlozeno mi je da mi urade operaciju, medjutim ja zelim da uradim i estetsku, tj da mi oblikuju hrskavicu na vrhu nosa. Problem je u tome sto sam ja iz Valjeva i tamo se vodim, a zivim u Beogradu. Bio sam i u Valjevu na pregledu i isto su predlozili operaciju ali tamo je problem sto imaju samo jednog estetskog hirurga koji radi sve, a ne samo nos, pa mi to ne uliva bas poverenje, sobzirom na to da je ovo ipak oblikovanje nosa, ja sam najvise za to da me operisu na VMA. Iz Valjeva ne mogu da mi daju uput za vma jer to moraju da opravdaju kod osiguranja. Da li neko zna da li bi nekako kao student mogao da se operisem da ne placam, na VMA ili negde u bg i na koji nacin da dobijem uput.??? Hvala

Operacija nosa na VMA -ORL odeljenje devijacija i estetski deo je 40.000,00 dinara. Provereni i najbolji je dr. Bijelic
Ljiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 1:51 pm

Post od Ljiki »

Pokusaj u Zvecanskoj na plasticnoj hirurgiji. To je valjda u okviru Klinickog :D , mada nisam sigurna... Cena je oko 45.000,00 din. Doktor: Aca, ubedljivo najbolji. Pozz.
miss. butterfly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 3:02 pm

Post od miss. butterfly »

meni sad nista nije jasno,gde se placa 40 000, a gde 140 000? na kom odeljenju? nemam devijaciju nosa,operisala bih ga iz estetskih razloga,malo mi je 'spicast' :-? gledala sam druge teme i iskreno,malo me je strah da idem na privatnu kliniku, ipak, zna se sta je VMA...pa bih volela da mi malo pomognete i uputite,vidim da ovde svi hvale dr Bjelica
Ljiki
Novi član
Novi član

Post od Ljiki »

Ma najbolje ti je da sama odes ili zoves i da se raspitas. Ili da se raspitas preko nekog ko je radio operaciju, a mi svi pricamo u prazno. :lol:
Ja sam se rapitala, pricala sa doktorom i kad sam cula kako- sta, posledice i dr. ja sam odustala. :D Ne bih se usudila na tako nesto, a i nemam neki veliki problem sa nosom. :P
miss. butterfly
Novi član
Novi član

a ti si isto iz estetskih razloga htela na operaciju? a sta ti je sve dr rekao,koje su posledice?koju je tebi rekao cenu? sorry sro gnjavim,al bas me zanima
miss. butterfly
Novi član
Novi član

u stvari,kod kog dr si isla?posto vidim da spominjes dr acu iz zvecanske
Ljiki
Novi član
Novi član

Post od Ljiki »

Ja sam isla pre godinu i po dana i mislim da se dr zove Zoran. Za Acu sam cula da je odlican dr, a ovaj drugi :-? . Htela sam iz estetskih razloga, mada ja nemam veliki nos, ali nije ni mali prcast kakav ja zelim. :lol: I ne gnjavis me... :D
taa.raa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 16, 2009 6:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pomoc u vezi operacije nosa

Post od taa.raa »

grubi napisao:ovako.. bio sam na vma na pregledu kod dr. Ljubicica, utvrdjeno je da imam devijaciju nosne pregrade i predlozeno mi je da mi urade operaciju, medjutim ja zelim da uradim i estetsku, tj da mi oblikuju hrskavicu na vrhu nosa. Problem je u tome sto sam ja iz Valjeva i tamo se vodim, a zivim u Beogradu. Bio sam i u Valjevu na pregledu i isto su predlozili operaciju ali tamo je problem sto imaju samo jednog estetskog hirurga koji radi sve, a ne samo nos, pa mi to ne uliva bas poverenje, sobzirom na to da je ovo ipak oblikovanje nosa, ja sam najvise za to da me operisu na VMA. Iz Valjeva ne mogu da mi daju uput za vma jer to moraju da opravdaju kod osiguranja. Da li neko zna da li bi nekako kao student mogao da se operisem da ne placam, na VMA ili negde u bg i na koji nacin da dobijem uput.??? Hvala
da li neko mozhe da mi pojasni: drug je operisao devijaciju nosa, pa su ga lekari pre operacije pitali da li zheli i neku neprawilnost da izmeni, jer je taada estetska operacija nosa jeftinija...
Koliko je jeftinija??i da li je to stwarno tako???
"Volim Ljude, ali Ne ZnAm shta cu s njima.. "
Odgovori