TUMOR JETRE

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
SamsungHA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 12:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

TUMOR JETRE

Post od SamsungHA »

Postovani,

Molim vas da mi date bilo kakve informacije o tumoru na jetri,jednostavno ne mogu da verujem sta se sve desava u mojoj maloj porodici,taman kada baka izlazi iz bolnice drugi odlaze.
Tumor na jetri,u obliku "zabe",ima jake bolove,grozno izgleda.
Jedan lekar mi je u lice rekao da nema oporavka,prema nalazima svi drugi organi su u redu...
Danas je gotov nalaz biopsije i potvrdjen je tumor.
Da li je moguca operacija?
Ja sam jako mlada,nemam nikakvog iskustva i skoro smo se doselili u Bosnu u Sarajevo i ne poznajem ni dobre strucnjake ni lekare.

Hvala unapred,
Zivite zdravo....volite jos zdravije...
ANASTEF28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 19, 2009 9:55 am

Post od ANASTEF28 »

...baš mi je žao da vam ama baš niko stručan nije odgovorio...verovatno je sada sve mnogo jasnije... nadam se da je barem nešto rešeno, i da ste krenuli sa terapijom...mj tata je operisao rak jetre pre 7 dana i polako se oporavlja. Još uvek nemamo baš neke konkretne pokazatelje šta i kako dalje, ali za sada je sve ok...nadamo se...ma nije bre...biće sve to kako treba, jer drugačije ne može...i tako...držite se, i samo napred...
sanjche
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 10:16 pm

Post od sanjche »

Meni je baš žao što nema lekara da nam pomažu, valjda će nas se setiti posle godišnjih odmora...
Odgovori