Secer ti je odlican, cak po njemu ti i nemas dijabetes, zbog cega si vec na insulinu - ne znam. Moj suprug koji je dobio -otkrio dijabetes u 60-oj godini, nakon ugradjenog pejsmejkera samo je na metaforminu - maksimalno 4 dnevno, obicno je na 2 do3 tabete. U medjuvremenu smo mu nabavili Amer caj, kupuje se u apoteci u Katanicevoj ulici , tel. 206 55 55, kosta 15 eura kutija od 300 gr. i nakon samo jedne kutije caja koji nije u celosti ni popio niti je to bilo sremano kako pise po pola litre pre podne pola litre po podne - dakle pio je najvise pola litre dnevno ili cak ni to sve - uz uzimanje Metaformina posle svakog obroka (ili u toku) secer je doveo na nivo 5,8 - 6 i nikada mu posle ovog caja koji ne pije vec mesec dana, secer nije presao 8, i to posle sladoleda, lubenice i sl. nepodopstina posto zivimo na moru i van zemlje.
Uzivaj, slobodno idi na odmor, nisi nista osetljiviji od ostalih ako si pod redovnom terapijom, a ponesi ako hoces i ovaj caj -za svaki slucaj. Mislim da cisti organizam, a time i krvne sudove sto je vrlo, vrlo bitno. Mozes TVRDE ORIGINAL OVOG CAJA - da kupis i za vece pare 1990 dinara u Dijabetoloskom savezu
http://www.diabeta.net/index.php?Itemid ... &task=view
Originalni "HerbaVita" čaj po specijalnim cenama možete nabaviti u Dijabetološkom savezu Srbije, Beograd, Karađorđeva 36/II, tel. 011/3283-485, 3283-267.
Terapiju za 2-3 meseca čine 4 kutije čaja u pakovanju od 80 grama. Specijalna maloprodajna cena terapije (320 gr) iznosi 1.990 dinara. Uz terapiju ćete dobiti uputstvo za pravilno korišćenje ovog čaja, kao i katalog ostalih proizvoda firme "HerbaVita" iz Bojnika.
Ako ukucate u Google - Herbavita Bojnik - dobicete jos neke mozda dragocene informacije.