PROLAPS VODENJAKA U 24 NEDELJI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Tanjolina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 11:03 am

PROLAPS VODENJAKA U 24 NEDELJI

Post od Tanjolina »

Imam 27 godina, 2007. godine sam prvi put ostala trudna i sve je islo kako treba. U 24. nedelji sam otisla na redovan pregled kod ginekologa i tada je ustanovljen PROLAPS VODENJAKA i hitno sam poslata u N.Front. U porodilistu su mi ukljucili tokolitike , medjutim nije bilo efekta, bila sam otvorena 3 prsta i dogodio se PORODJAJ-POBACAJ. Nakon godinu i po dana, ostala sam u drugom stanju i trudnocu vodila u N.Frontu, svaki put napominjuci doktoru moj prethodni slucaj. Cini mi se da je on to olako shvatio. Pregledao me je i ustanovio da mi se grlic skratio i dao mi je GINIPRAL na 4 sata, napominjem da sam imala i tup bol u donjem stomaku. Dve nedelje nakon pregleda na vesu sam primetila sluzav sekret-obilan, bukvalno puna saka. Odmah sam otisla u Front i doktorka na prijemu je ustanovila PROLAPS VODENJAKA, ISTI SLUCAJ I PONOVO U 23 NEDELJI. PONOVO SAM PREZIVELA SVE ISTO. OVO SE DESILO PRE 4 DANA. Sta moze biti uzrok? Molim za objasnjenje.
Odgovori