RESEN PROBLEM

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
FEDJA75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 7:59 pm

RESEN PROBLEM

Post od FEDJA75 »

EVO I JA SAM BIO ISPROVOCIRAN NEKIM KOMENTARIMA NA FORUMU.EVO IZLOZICU VAM JOS UVEK PROBLEM KOJI IMAM ALI NADAM SE UZ BOZIJU POMOC I POMOC ISKUSNOG HIRURGA KOJI MI JE ULIO NADU U NORMALAN ZIVOT POSLE PATNJI OD SIGURNO BAR 5 GODINA.SVE JE POCELO SA GUSENJIMA I NAPADIMA KOJE NISAM ZNAO TADA OD CEGA SU.MOJIH ZADNJIH 5 GODINA SU IZGUBLJENE JER SAM IH ZBOG PATNJE IZGUBIO.PRVO SU MI REKLI DA IMAM ASTMU KOJU SAM LECIO BEZ USPEHA I TROVAO SAM SE NAREDNIH 3 GODINE JER MI JOS NISU BILI NASLI GERB I HIATUS HERNIU.SASVIM SLUCAJNO SAM NA MOJE INSISTIRANJE OTKRIO DA BOLUJEM OD PREDTHODNO NAVEDENOG.NE MOJ TE DA SE KONSTATUJETE SAMO SA JEDNIM DOKTOROM I NEMOJTE DA VAS OBMANJUJU.AKO IMATE PROBLEM RESITE GA AKO JE TO MOGUCE TRAJNO I BEZ LEKOVA JER ZNAMO DA LEK KOLIKO JE DOBAR TOLIKO JE I LOS.PIO SAM NEXIUM.OMEPRAZOL,LOZEPRAZOL I DRUGE GLUPOSTI I NISU MI POMAGALI I PROBLEM JE I DALJE OSTAJAO.DOK GOD NISAM OTISAO KOD HIRURGA I KOJI MI JE REKAO DA INTERNISTA NE SME DA DAJE LEK DUZE OD GODINU DANA A ON DA NE POMAZE I DA TREBA DA PACIJENTA UPUTI KOD HIRURGA AKO MU LEKOVI NE POMAZU.KAD SAM GA PITAO DA LI JE OPERACIJA OPASNA I RIZICNA ON JE REKAO DAJE TAKVE OPERACIJE IZVEO VEC KOD 150 PACIJENATA I DA CE SIGURNO BITI POSLE SVE U REDU!DA SE JAAKAOO JAKKO RETKO VRACA I DA TEGOBE KOJE SAM IMAO I KOJE JOS UVEK TRENUTNO IMAM DA IH NECU VISE IMATI.LJUDI MENI SE VRATILA VERA U NORMALAN I OPUSTEN ZIVOT.I DA AKO SE NE OTKLONI PRISUSTVO KISELINE GDE JOJ NIJE MESTO U JEDNJAKU MOZE VREMENOM DOCI DO MUTACIJA CELIJE I DO KARCINOMA.STA JE LJUDI ALTERNATIVAOSIM TRAJNOG RESENJA.HVALA
Pedja Jo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 02, 2009 7:25 pm

Post od Pedja Jo »

Molim ali molim za podatke za hirurga na mail: [email protected]
FEDJA75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 7:59 pm

Post od FEDJA75 »

Nisam zeleo jos da ti se ispovedim jer necu da ti govorim jos nista jer nisam jos bio na operaciji.Ali treba da idem prvo na gastroskopiju, ph metriju i mano metriju.Ne znam da li znas sta je to ali predpostavljam da znas sta je prvo,a za drugo i trece ne znam jos ni ja jer je to nesto sto moram da uradim pre operacije.Jako se bojim svega naravno ljudko sam bice i verujem ti kako se osecas jer je i meni tesko.Ali kad pogledam ako mi bude posle uz boziju pomoc bolje nadam se e onda ovi pregledi nisu nista i ne mogu mi nistra i izdrzacu ako ce mi biti bolje i ako se budem moga posle opustiti.Doktor koji ce me operasti je rekao da je do sad operisao preko 100 pacijenata i da su od tih 100 samo dvoje imalo ne uspele operativne zahvate ali naravno nisu umrli.Ja se nadam da cu biti medju ostalih 98!Kada se operisem javicu ti OBAVEZNO jer cu imati VELIKU OBAVEZU PREMA TAKVIM LJUDIMA JER SAM I SAM IMAO TAKAV PROBLEM.N e zelim jos da ti govorim jer nisam ni sam operisan ALI SE NADAM DA CE ISPASTI SUPER I ODMAH CU TI SE JAVITI !OBECAVAM
Odgovori