SOJA I RAK
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 11:29 am
biljo
znaci od svega sto si mogla da procitas tebi u stvari samo smeta nacin na koji si dosla do tih informacija?!mozda se zalazes i za ukidanje knjiga,novina,interneta svega? jer zasto da citamo ono sto su drugi napisali?treba sami sve da pisemo i onda da citamo samo ono sto smo sami napisali?ako hoces mogu u iste tekstove da ubacim po koju moju rec pa da ga prestavim kao moj tekst jel bi ti onda bilo lakse? ne zanima me pisanje tekstova vec da ljudi procitaju i cuju malo bekoga drugog sem doktora i farmaceutske industrije koja zivi od njihove bolesti. eto biljo ovo ti je sve u originalu moj tekst,nadam se da si sada srecna
Re: biljo
Znaci tebe ipak istina boli.Zao mi je sto je tako.istinaboli napisao:znaci od svega sto si mogla da procitas tebi u stvari samo smeta nacin na koji si dosla do tih informacija?!mozda se zalazes i za ukidanje knjiga,novina,interneta svega? jer zasto da citamo ono sto su drugi napisali?treba sami sve da pisemo i onda da citamo samo ono sto smo sami napisali?ako hoces mogu u iste tekstove da ubacim po koju moju rec pa da ga prestavim kao moj tekst jel bi ti onda bilo lakse? ne zanima me pisanje tekstova vec da ljudi procitaju i cuju malo bekoga drugog sem doktora i farmaceutske industrije koja zivi od njihove bolesti. eto biljo ovo ti je sve u originalu moj tekst,nadam se da si sada srecna
Meni nesmeta samo nacin na koji sam dosla do ovih informacija (a imala sam ih i ranije) vec me nervira kad neko dodje na forum i bez ikakvih argumenata izreklamira neki lek koji leci sve i ode.Imali smo slucaj pod nickom pars 30,krivko i jos neki kojih se nemogu ni setiti.To je po meni nekulturno i zaista neozbiljno .
Sto se tice koriscenja alternativnih lekova,zaista nemam nista protiv njih i licno smaram tatu da ih koristi i sama mu spremam al na reklame sam ipak alergicna.
I vidi ja nezelim da trosim svoju energiju koja mi je i ovako prekopotrebna a nestaje mi u nastavljanju sa tobom ili bilo kim na ovom forumu i zato sad odmah stavljam tacku na i.
PS:Ovde mozes da pises kojekakve budalastine jer je admin davno podigao ruke na ovom forumu a i primetim da ti je Diabeta vec obrisala poruku.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 11:29 am
?
"Meni nesmeta samo nacin na koji sam dosla do ovih informacija (a imala sam ih i ranije) vec me nervira kad neko dodje na forum i bez ikakvih argumenata izreklamira neki lek koji leci sve i ode" ??? jesi ti uopste procitala ista sa linka? kakav lek koji leci sve?kakva reklama?za sta? i gde sam to ja otisao??? pa zar treba non stop da sam na forumu?-) a to sto su vec obrisali post na diabetesu samo govori da ih istina boli. a definisanje tih tekstova kao budalastina,ne znam ako si ikada videla osobu koja je prosla kroz hemoterapiju kako mozes ista verovati doktorima.tu je u pitanju samo novac i nista vise,a oni koji i imaju zelju da pomognu nisu u stanju jer ih nisu tome ni naucili
Poslednja izmena od istinaboli u Ned Jul 12, 2009 9:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=295930 Idi tamo pa pisi sta ti je volja. Ovo je forum DOKTOR!!!!
Cogito ergo doleo....