SOJA I RAK

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
istinaboli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 11:29 am

SOJA I RAK

Post od istinaboli »

Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Leba ti,znas li ti ista reci ili jedino si naucila-naucio ostavljati linkove bez ikakvog objasnjenja?

Ima nas ovde koji smo alergicni na bilo kakve reklame i takve budalastine sto ih ti ucini.
istinaboli
Novi član
Novi član

biljo

Post od istinaboli »

znaci od svega sto si mogla da procitas tebi u stvari samo smeta nacin na koji si dosla do tih informacija?!mozda se zalazes i za ukidanje knjiga,novina,interneta svega? jer zasto da citamo ono sto su drugi napisali?treba sami sve da pisemo i onda da citamo samo ono sto smo sami napisali?ako hoces mogu u iste tekstove da ubacim po koju moju rec pa da ga prestavim kao moj tekst jel bi ti onda bilo lakse? ne zanima me pisanje tekstova vec da ljudi procitaju i cuju malo bekoga drugog sem doktora i farmaceutske industrije koja zivi od njihove bolesti. eto biljo ovo ti je sve u originalu moj tekst,nadam se da si sada srecna
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Re: biljo

Post od Biljaa »

istinaboli napisao:znaci od svega sto si mogla da procitas tebi u stvari samo smeta nacin na koji si dosla do tih informacija?!mozda se zalazes i za ukidanje knjiga,novina,interneta svega? jer zasto da citamo ono sto su drugi napisali?treba sami sve da pisemo i onda da citamo samo ono sto smo sami napisali?ako hoces mogu u iste tekstove da ubacim po koju moju rec pa da ga prestavim kao moj tekst jel bi ti onda bilo lakse? ne zanima me pisanje tekstova vec da ljudi procitaju i cuju malo bekoga drugog sem doktora i farmaceutske industrije koja zivi od njihove bolesti. eto biljo ovo ti je sve u originalu moj tekst,nadam se da si sada srecna
Znaci tebe ipak istina boli.Zao mi je sto je tako.
Meni nesmeta samo nacin na koji sam dosla do ovih informacija (a imala sam ih i ranije) vec me nervira kad neko dodje na forum i bez ikakvih argumenata izreklamira neki lek koji leci sve i ode.Imali smo slucaj pod nickom pars 30,krivko i jos neki kojih se nemogu ni setiti.To je po meni nekulturno i zaista neozbiljno .
Sto se tice koriscenja alternativnih lekova,zaista nemam nista protiv njih i licno smaram tatu da ih koristi i sama mu spremam al na reklame sam ipak alergicna.

I vidi ja nezelim da trosim svoju energiju koja mi je i ovako prekopotrebna a nestaje mi u nastavljanju sa tobom ili bilo kim na ovom forumu i zato sad odmah stavljam tacku na i.

PS:Ovde mozes da pises kojekakve budalastine jer je admin davno podigao ruke na ovom forumu a i primetim da ti je Diabeta vec obrisala poruku.
istinaboli
Novi član
Novi član

?

Post od istinaboli »

"Meni nesmeta samo nacin na koji sam dosla do ovih informacija (a imala sam ih i ranije) vec me nervira kad neko dodje na forum i bez ikakvih argumenata izreklamira neki lek koji leci sve i ode" ??? jesi ti uopste procitala ista sa linka? kakav lek koji leci sve?kakva reklama?za sta? i gde sam to ja otisao??? pa zar treba non stop da sam na forumu?-) a to sto su vec obrisali post na diabetesu samo govori da ih istina boli. a definisanje tih tekstova kao budalastina,ne znam ako si ikada videla osobu koja je prosla kroz hemoterapiju kako mozes ista verovati doktorima.tu je u pitanju samo novac i nista vise,a oni koji i imaju zelju da pomognu nisu u stanju jer ih nisu tome ni naucili
Poslednja izmena od istinaboli u Ned Jul 12, 2009 9:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=295930 Idi tamo pa pisi sta ti je volja. Ovo je forum DOKTOR!!!!
Cogito ergo doleo....
Odgovori