Krvarenje posle sexualnih odnosa u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ivancicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 11:43 am

Krvarenje posle sexualnih odnosa u trudnoci

Post od ivancicaaa »

Ja sam u 6-om mesecu trudnoce, juce sam posle dugooo vremena imala odnos sa muzem i posle toga sam malo prokrvarila. Inace trudnoca je normalna. Da li je ovo uobicajeno?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

kakva je krv i koliko je ima, obilno krvarenje ili tachkasto u tragovima?
i da li imash tegobe tipa peckanja, mravinjanja, zatezanja i da li si proveravala skoro sekret i bila na pregledu?

sve moze biti samo usled trenja, oshtecenja sluzokoze, posebno ako nije bilo dovoljno sekreta tokom odnosa ili je on promenjen sada u trudnoci...

u svakom sluchaju, ne bi bilo loshe da se obratish ginekologu koji te vodi i da pitash sa koji savet :) vezano za poze pre svega :)

ako je odnos bio u pozi koja je inache sa povishenom verovatnocom nastanka oshtecenja sluzokoze posle neimanja odnosa neko duze vreme...mozda nije nishta strashno ali obratite se svom ginekologu da biste izbegli nerviranje ubuduce.

pozdrav
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ivancicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 11:43 am

Post od ivancicaaa »

Vise je bilo u obliku neke sukrvice, nije bilo obilno. Nemam peckanje niti bilo kakve promene.
Odgovori