Progutana weca koshchica....bol u zelucu..

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Maya85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 6:02 pm

Progutana weca koshchica....bol u zelucu..

Post od Maya85 »

Molim was pomozite mi,pre tri dana sam saswim sluchajno progutala jednu polowinu koshcice od nektarine......zasmejala sam se i saswim sluchajno je progutala....koshchica je twrda i welichine oko 2,5 cm....
Mislim da je josh uwek nisam izbacila.Normalno jedem,imam normalnu stolicu owa tri dana,swe normalno....samo shto u odredjenim trnucima osetim bol u zelucu.....koji kratko traje....i s'wremena na wreme imam osecaj da je zastala negde unutra i osetim malu muchninu.Ne znam,mozda je swe to i na nerwnoj bazi jer se jako bojim...
Inache,imam24 godine....
Molim was,pomozite mi,imam li razloga za brigu?? :cry:
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Sacekaj jos koji dan. Ako se nastavi sa bolivima uzmi 40g Mg gorke soli rastvoreno u 2dl vode, potom pij 1l nekog caja...grozan je ukus, dobices jake pprolive ali ce valjda izaci. Pre toga se konsultuj sa apotekarom ili lekarom...
Maya85
Novi član
Novi član

Post od Maya85 »

Hwala puno na odgoworu....a mislite li da se nije negde zaglawila?Ja swe imam neki strah da je negde zaglawljena i da moze da mi naprawi chudo u organizmu....laik sam ,pa se tripujem..
Hwala wam puno josh jednom
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član

Post od MACHINE »

Sta da ti kazem :(

Do bi se lako videlo na pasazi creva...popijes Barijum i snima se tapno prolazak. Ovako, ako je proslo jednjak, dolazi do zeludca, tamos e vari, ako se ne svari mora d aprodje jednnu valvulu tj. ventil ka tankom crevu koje je uze ako to prodje dolazi do druge valvule koja ide u debelo, posle toga sigurno izlazi normalno...kriticna sekcija je ulazak u tanko iz zeludca, zatim celo tanko crevo i potom vazlvula za debelo crevo...ako to prodje super...
Maya85
Novi član
Novi član

Post od Maya85 »

Uh.... :cry:
A ako ne prodje...?Mislim to je bilo pre tri dana....da li je moguce da je josh uwek u zelucu....ne boli mene konstantno....wec me swremena na wreme par puta tupo zaboli....a mogu ja neshto da uradim da pomognem tom "prolasku"??/
Uh....bash sam se uplashila......
Maya85
Novi član
Novi član

Post od Maya85 »

Evo proshla josh tri dana...ne znam da li sam izbacila koshchicu,mislim da nisam...imala sam bolove juche ujutru,onako tup bol kao da mi neko probada zeludac,i chim sam doruchkovala,to je prestalo,pa onda sinoc..kao da mi neshto stoji iznad zeluca....onda jutro isto tako,samo manje jutros.....a otada....nishta....I dalje normalno jedem,imam normalnu stolicu...
Ne znam,mozda sam se preterano plashila pa sam i umislila dobar deo swega... :roll:
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član

Post od MACHINE »

Obrati se lekaru...
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član

Post od MACHINE »

Obrati se lekaru...placeni su da nesto rade a ne da se luftiraju...
Odgovori