pitanje za doktore
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
pitanje za doktore
imala sam cistu na levom jajniku 7 godina i bila je gustog sadrzaja, cista je nestala sama od sebe, ali mi je doktor rekao da na desnom jajniku imam pocetak endometroze i dao mi da pijem logest tablete. ja sam ih pila pre 7-8 godina i nisam imala nikakve probleme. sada ih isto pijem, ali posle menstruacije vec nekih 5-6 dana krvarim. nije obilno, bistra je krv. interesuje me jel to od tableta ili je nesto drugo u pitanju. moj doktor je na odmoru do polovine avgusta.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 29, 2009 6:58 pm
Postovani doktore! imam 22god. osetila sam blagi bol u desnoj dojci,obratila sam se lekaru koji mi je uzeo iscedak iz dojke(bris). kada su stigli rezultati pise da su mi pronasli u malom broju Escherichiu Coli i candidu. da li je moguce da se te dve bakterije mogu naci u dojci,iako znam da su to crevni paraziti.....
doktor mi je prepisao AMPICILIN KAPSULE i NISTATIN TABLETE... Unapred zahvalna na odgovoru!

doktor mi je prepisao AMPICILIN KAPSULE i NISTATIN TABLETE... Unapred zahvalna na odgovoru!
Re: pitanje za doktore
da li ce mi neko odgovoriti? ili su svi na godisnjim odmorimatja napisao:imala sam cistu na levom jajniku 7 godina i bila je gustog sadrzaja, cista je nestala sama od sebe, ali mi je doktor rekao da na desnom jajniku imam pocetak endometroze i dao mi da pijem logest tablete. ja sam ih pila pre 7-8 godina i nisam imala nikakve probleme. sada ih isto pijem, ali posle menstruacije vec nekih 5-6 dana krvarim. nije obilno, bistra je krv. interesuje me jel to od tableta ili je nesto drugo u pitanju. moj doktor je na odmoru do polovine avgusta.