pitanje za doktore

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 07, 2009 4:39 pm

pitanje za doktore

Post od tja »

imala sam cistu na levom jajniku 7 godina i bila je gustog sadrzaja, cista je nestala sama od sebe, ali mi je doktor rekao da na desnom jajniku imam pocetak endometroze i dao mi da pijem logest tablete. ja sam ih pila pre 7-8 godina i nisam imala nikakve probleme. sada ih isto pijem, ali posle menstruacije vec nekih 5-6 dana krvarim. nije obilno, bistra je krv. interesuje me jel to od tableta ili je nesto drugo u pitanju. moj doktor je na odmoru do polovine avgusta.
anastasija301030
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 29, 2009 6:58 pm

Post od anastasija301030 »

Postovani doktore! imam 22god. osetila sam blagi bol u desnoj dojci,obratila sam se lekaru koji mi je uzeo iscedak iz dojke(bris). kada su stigli rezultati pise da su mi pronasli u malom broju Escherichiu Coli i candidu. da li je moguce da se te dve bakterije mogu naci u dojci,iako znam da su to crevni paraziti..... :o
doktor mi je prepisao AMPICILIN KAPSULE i NISTATIN TABLETE... Unapred zahvalna na odgovoru!
tja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 07, 2009 4:39 pm

Re: pitanje za doktore

Post od tja »

tja napisao:imala sam cistu na levom jajniku 7 godina i bila je gustog sadrzaja, cista je nestala sama od sebe, ali mi je doktor rekao da na desnom jajniku imam pocetak endometroze i dao mi da pijem logest tablete. ja sam ih pila pre 7-8 godina i nisam imala nikakve probleme. sada ih isto pijem, ali posle menstruacije vec nekih 5-6 dana krvarim. nije obilno, bistra je krv. interesuje me jel to od tableta ili je nesto drugo u pitanju. moj doktor je na odmoru do polovine avgusta.
da li ce mi neko odgovoriti? ili su svi na godisnjim odmorima
Odgovori