Pojacano znojenje dlanova

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vesna-cacak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 11:02 pm

Pojacano znojenje dlanova

Post od vesna-cacak »

Dragi moji,svi Vi koji imate problem sa pojacanim znojenjem,zelim da Vas obavestim,da sam i ja imala isti problem.Ja sam svoj problem resila operacijom koju sam uradila na Klinici za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici.Operisao me je Doc dr Milos Koledin i ovom prilikom mu se zahvaljujem.Sve je islo veoma brzo i azurno ali zahvaljujuci dr Ivanu Kuhajdi,kojeg sam i sama kontaktirala putem e-maila [email protected] zahvaljujem se i celokupnom zdravstvenom osoblju jer takvu disciplinu,rad i red,a na prvom mestu ljubaznost,nisam videla ni na jednom mestu.Posto je kod mene prag osetljivosti na bol jako nizak,jedino cega sam se plasila je bol,koji bi usledio nakon operacije.Verujte mi na rec da nisam uzela ni jedan lek protiv bolova.Bolovi su zaista minimalni u predelu grudnog kosa,a to je zaista nista u odnosu na ono sta sam dobila.Operisana sam 24.06.2009.u 9h.Jedino za cim zalim je to sto nisam bila informisana jer bi se operisala mnogo,mnogo ranije.
Odgovori