Mozda je glupo pitanje,
ali me interesuje šta biste posavetovali nekom ko planira da ostane u drugom stanju u skorije vreme, imajući u vidu meksički grip, priče da će biti bum na jesen, zimu i sl?
Opet, čekati da sve to prodje ima da se načeka ko zna koliko...
Unapred hvala.
Meksički grip, trudnoća
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ja se nadam da nemam meksicki grip ali sam se u 23-oj nedelji trudnoce prehladila,bez temperature ali me bolelo grlo i imam slajm koji me tera na grozan kasalj vec nedelju dana a grlo je prestalo da boli i nos da slinavi.Kakva su vasa iskustva,ne pijem lekove vec med,limun,caj.Plasim se za bebu mada mi je dr rekao da je bezbedna.Volela bih da me jos neko utesi
Pitanje ti je toliko umobolno da se prosto pitam da li si ozbiljna.
U stvari, mislim da je najbolje da sacekas 2034 da bi pokusala da zatrudnis zato sto ce se tada geo-meteorolosko-astroloski preduslovi stvoriti a i ova svetska finansijska kriza ce da prodje a verovatno ce da dodje i do nove konstelacije snaga u svetu sto ce doprineti brzem i kvalitetnijem zatrudnjivanju.

U stvari, mislim da je najbolje da sacekas 2034 da bi pokusala da zatrudnis zato sto ce se tada geo-meteorolosko-astroloski preduslovi stvoriti a i ova svetska finansijska kriza ce da prodje a verovatno ce da dodje i do nove konstelacije snaga u svetu sto ce doprineti brzem i kvalitetnijem zatrudnjivanju.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 10:47 pm
Ka1 napisao:Pitanje ti je toliko umobolno da se prosto pitam da li si ozbiljna.![]()
Niste u pravu, ako zena sada planira da zatrudni apsolutno je u pravu, otkud vi znate da li planira da negde ovih dana putuje, gde moze da zaradi grip, a pritom radi na tome da zatrudni, i sta ne daj boze da zatrudni, a dobije grip?????
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 10:47 pm
Uuuuu, jedva sam cekala da se pojavi jedan ovakav sto voli da moralise!Ka1 napisao:Pitanje ti je toliko umobolno da se prosto pitam da li si ozbiljna.![]()
Pa to kod tebe postalo hronicno... na svakom forumu, temi, sta god, ti odma djonom... sta se palis, odmori malo!
Brizna-mama,
hvala na razumevanju!!!