dobar doktor

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
beti68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 6:51 pm

dobar doktor

Post od beti68 »

GAK-VISEGRADSKA,uzas jedan.tamo samo dugo odlazila i gubila vreme,zivce i ostalo.VANTELESNA,STERILITET osoblje katastrofa puni komplekasa a o glavnim sestrama na inferiteru- steritetu da ne pricam,nestrucne,samozive,rade za interes...Pohvali bi par obicnih sestara...A DOKTORIMA DA NE PRICM.zurim danas drugi put. :evil:
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

eh, zemljo Srbijo, kako nekog nije sramota da uopste ustane ujutru i dodje na posao, prima platu ,da se tako ophodi prema zenama, buducim majkama, uzas!!!
Ali i moja podrska Vama, samo nastavite da pisete i to je jedan mali korak ka resenju, sve napiseite imena prezimena , nadimke, vidite dokle je dogura Krugolina i Majka hrabrost!!!
leana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 3:49 pm

Post od leana »

Jeste sve je tacno,i ja sa bila u Visegradskoj,katastrofa kako da je glavna sestra uhvatila boga za ....,nigde to tako nisam videla.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

nije to samo u beogradu verujte.svuda je to tako, a sto je zalosno ophode se tako najvise prema zenama trudnicama, buducim mamama kojima stres bas i nije preporucljiv. U mom gradu su pojedine na porodjaju dobile i samare od strane lekara koji ih je poradjao, pa sta vise da vam kazem. Uzas!
Danica30
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 3:43 pm

Post od Danica30 »

Da li neko ima ikakvu informaciju o dr Milanu Dokicu iz Visegradske? Pokusavam da zakazem laparoskopiju kod njega. Hvala na odgovoru
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 6:19 pm

Post od dr bokica »

Dr Milan Dokic radi na prvom spratu- odeljenje inferetiliteta. Morate licno da dodjete ujutru i kazete sestri sta vam treba. Dobicete spisak potrebnih analiza za laparoskopiju. Nema nikakve liste cekanja za operaciju. Vec sledeci ciklus.
Dr Dokic je jako fin i dobar lekar, ali nazalost sa njim najmanje komunicirate. Ja licno prvi put tek u operacionoj sali.
Glavna sestra je jedna lenja, iskomplesirana teta koja apsolutno ne zasluzuje to radno mesto. Ostale sestre su uglavnom ok.
Naoruzajte se strpljenjem, organizacija im je jako losa.
Pitajte slobodno ako vas jos nesto inetresuje.
Danica30
Novi član
Novi član

Post od Danica30 »

Bokice, hvala puno na informaciji. I ja sam takav utisak stekla o dr Dokicu. Jos u aprilu sam imala zakazanu laparoskopiju, ali je odlozena jer sale nisu radile, zbog bolnicke infekcije. Pa je dr otisao na god. odmor. Tako da sam pre neki dan ponovo bila u Visegradskoj, za vreme druge nedelje ciklusa. Pronadjem dr u sredu, kaze mi da moramo to sto pre da odradimo, ja na brzinu skupim rezultate, sto bas i nije lako (brisevi, urinokultura). Stignem tamo u petak u pola 3, sestre vec sve otisle, ali se pojavi dr. Rekao mi je da dodjem za vreme sledeceg ciklusa. Pa mi nije bilo jasno zasto sam morala da jurim rezultate za petak. Svi su mi rekli da ocekuje da ga castim, ali ja bas i nisam sigurna u to. Toliko je fin i strpljiv, da bih se razocarala da ocekuje nesto. To je ono sto me bas brine, i ne znam sta da radim. Izvinjavam se sto sam malo opsirna i konfuzna, ali mi je vise muka od mog problema sa cistama, i volela bih da to vec jednom zavrsim. Inace, dr Dokica mi je preporucila dr Argirovic, koja je moj lekar i u koju imam poverenja. Ako imate jos neku informaciju, bila bih vrlo zahvalna.
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član

Post od dr bokica »

Ta prica o cascavanju stvarno nije na mestu. Ja nikoga nisam castila niti bih to uradila. Verujem da ljudi to rade, ali to je njihov izbor.
Uvek se ide u prvim danima ciklusa da bi se zakazala operacija.
Mene jesu pokusali da skinu sa programa tvrdeci da nemem neki nalaz, iako su sve dva puta gledali i rekli da je ok.
Nisam im to dozvolila i operasina sam kako je dogovoreno.
Iskreno ja sam se dosta iznervirala zbog svega, ali hvala bogu sve sam na kraju izgurala.
Danica30
Novi član
Novi član

Post od Danica30 »

Super, sad mi je lakse, ni meni nije namera da bilo koga podmicujem. Samo mi je bilo malo cudno. Ali, ne razumem - zasto su vas skidali sa programa?! Kao da su tu potrebne ne znam kakve analize, bar sve jasno pise, i ja ih sad imam, dr ih je gledao u petak, i vaze mesec dana, tako da sad imam sve za intervenciju, samo sto sam prosli put morala da donesem i saglasnost za operaciju od interniste. Nadam se da nece ponovo nesto da izmisljaju, ali, hvala na upozorenju, cisto da znam sta sve moze da se desi.
Danica30
Novi član
Novi član

Post od Danica30 »

Super, sad mi je lakse, ni meni nije namera da bilo koga podmicujem. Samo mi je bilo malo cudno. Ali, ne razumem - zasto su vas skidali sa programa?! Kao da su tu potrebne ne znam kakve analize, bar sve jasno pise, i ja ih sad imam, dr ih je gledao u petak, i vaze mesec dana, tako da sad imam sve za intervenciju, samo sto sam prosli put morala da donesem i saglasnost za operaciju od interniste. Nadam se da nece ponovo nesto da izmisljaju, ali, hvala na upozorenju, cisto da znam sta sve moze da se desi. Jos jedno pitanje - koliko se ostaje u bolnici?
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član

Post od dr bokica »

Tvrdili su da nemam uradjene neke proteine, iako sam dva puta nosila da provere sve rezultate. Mogli su to da mi kazu na vreme, pa da dopunim, a ne da me prime i tada mi u tri popodne sopste da nisam dobila saglasnost. Svo to vreme sedela sam u hodniku u spavacici, gladna, zedna...
Tad mi je sve prekipelo i da me nisu primili gadno bi zavrsili.
Krevet sam dobila oko pola cetri.
Inace to je bio izgovor jer ocigledno nisu imali dovoljno mesta.
Jedna devojka je iz istog razloga lezala u bolnici dve nedelje dok nije dosla na program.
Tupili su oko tih proteina, a operacija mi je radjena sa brisevima koji nisu bili uredni i to nikome nije smetalo.
Danica30
Novi član
Novi član

Post od Danica30 »

Neverovatno! A to sa cekanjem u hodniku u spavacici , do kasnih poslepodnevnih sati, videla sam svojim ocima. Stvar lose organizacije. Posle rasporede zene po drugim odeljenjima, sto su mogli i odmah da urade. Ali, zasto malo ne otezati ionako dovoljno tesku sutuaciju?!
bebab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 10:24 pm

Post od bebab »

Ja izgleda imam vise srece nego pameti.Vec godinama sam pacijent u Visegradskoj zbog adenomioze i svega sto ona sa sobom nosi i moram reci da nemam losa iskustva ni sa lekarima a ni sa sestrama. Inace o dr Dokicu sam cula sve najlepse a i ono sto sam ga vidjala u prolazu moram reci da deluje kao fin covek. E da, vazno, nikada nikome, ali bukvalno nikome nisam nista odnela pa ni 200gr kafe jer to smatram odvratnim. Inace, meni su takodje radili laparoskopiju i koliko se secam nisu mi ni trazili briseve (ogradjujem se jer sam laparoskopiju radila 2003).
Nadam se da ces brzo resiti svoj problem i da ces imati malo vise srece sa osobljem jer ja stvarno nikada nisam imala problema
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Ja sam se lose provela u gradskoj, ped.sestre su blagi uzas, nista necce da pokazu, smatraju da zena zajedno sa rodjenjem deteta dobia i znanje o svemu.Katastrofa, neljubaznost, bezobrazluk, idiotizam.Ne znam da li neko ima iskustva sa zemunskom bolnicom, posto nisma cula negativnih iskustava, htela bih da znam za ubuduce.Haos, i ja sam pisala majci hrabrost, smao ne znam ima li pomaka?
Gorancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 9:13 pm

Post od Gorancica »

Sa Dr Dokićem sam imala prvo iskustvo kada sam se spremala za oplodnju o trošku države u Višegradskoj. Pošto sam trebala da radim laparaskopiju, profesor Tulić me uputio na Dokića. Od prvog susreta sam znala da imam posla sa jednim profesionalcem. Naravno nacrtala sam se tamo ranom zorom, što preporučujem ako želite baš njega da nađete, pre nego što ode u operacionu salu. Imao je strpljenja (koje doktori inače i nemaju) saslušao me, rekao mi šta mi sve treba i kada da dođem. Sve je teklo po planu. Primljena sam, sutradan operisana i treći dan sam izašla iz bolnice. U međuvremenu, uspela sam da se posvađam sa glavnom sestrom, koju sam od milošte prozvala Firerka, tri puta i to žestoko, jednom me pre vizite posebno iznervirala jer mi je bacila ćebe na stomak a tek sam bila operisana. On je nakon operacije došao da me vidi, pomogao mi da ustanem i prošetao me hodnikom, rekao mi šta da jedem itd. Dok je Firerkino smrknuto lice blejalo na vratima sestrinske sobe. Nakon par dana sam došla da mi izvadi konce, inače napravio je samo dva minijaturna reza, inače se prave tri, i kod vađenja konaca je bio super. Zezali smo se i nisam ni skapirala da je izvadio konce. Ima odličnu strategiju ;)
Sada treba da radim histeroskopiju. Isto tako sam došla rano ujutru oko 7 sačekala ga i samo pitala da li on može da uradi zahvat. Isto kao i pre rekao mi je šta od nalaza da donesem i kada sa nalazima da dođem. Sada 7.7. treba da me prime u bolnicu, pa vam se javim kada sve bude gotovo. Do tada ću se sigurno posvađati sa Firerkom ;)
P.S. Izbjegavajte jednog doktora na tom odelenju, ne znam kako se zove ali je totalni kreten. Krupan i visok i crnokos. Moron je ženi zaboravio da izvadi instrumente kada je radio HSG i rekao je da ustane sa stola. Da nije bila medicinska sestra u prostoriji bilo bi svašta.
Pozdrav
Odgovori