concor

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Bojana78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 8:07 pm

concor

Post od Bojana78 »

imam 31 godinicu, puno ako gledamo da jos uvek nemam decu. svih onih godina dok sam se nadala trudnoci lekari mi nisu dozvoljavali zbog vrlo visokog krvnog pritiska(esencijalna hipertenzija) a od nedavno i srculence preskace kazu ventrikularne ekstrasistole. pijem dosta lekova a noseci su norvask,zorkaptil i concor 5. molim vas odgovorite mi koliko je moja eventualna trudnoca rizicna i eventualno mi dajte neki savet, s tim da moram da napomenem da sam odradila mnogo pregleda i da sam umorna od poseta raznih bolnica . hvala
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

pa, glavne stvari niste napisali! a to su vrednosti koje doseze krvni pritisak, pregledi koje ste obavili, itd...
bez (nazalost) brojnih poseta lekarima i zdr. ustanovama ovakva trudnoca u svakom slucaju ne moze da se - bezbedno po majku i plod - iznese do kraja...
Odgovori