Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
imam 31 godinicu, puno ako gledamo da jos uvek nemam decu. svih onih godina dok sam se nadala trudnoci lekari mi nisu dozvoljavali zbog vrlo visokog krvnog pritiska(esencijalna hipertenzija) a od nedavno i srculence preskace kazu ventrikularne ekstrasistole. pijem dosta lekova a noseci su norvask,zorkaptil i concor 5. molim vas odgovorite mi koliko je moja eventualna trudnoca rizicna i eventualno mi dajte neki savet, s tim da moram da napomenem da sam odradila mnogo pregleda i da sam umorna od poseta raznih bolnica . hvala
pa, glavne stvari niste napisali! a to su vrednosti koje doseze krvni pritisak, pregledi koje ste obavili, itd...
bez (nazalost) brojnih poseta lekarima i zdr. ustanovama ovakva trudnoca u svakom slucaju ne moze da se - bezbedno po majku i plod - iznese do kraja...